Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye genelinde kapalı ve kontrollü yollar açıklandı - 1 Ocak 2026

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2026 tarihli günlük yol durum bültenini yayımladı. Türkiye genelinde birçok güzergahta yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürerken, bazı yollar trafiğe kapatıldı, bazı kesimlerde ise ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2026 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2026 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye genelinde kapalı ve kontrollü yollar açıklandı - 1 Ocak 2026

Yeni yılın ilk gününde yola çıkmayı planlayan sürücüler için Karayolları Genel Müdürlüğü’nden (KGM) önemli uyarılar geldi. 1 Ocak 2026 tarihli günlük yol durum bültenine göre Türkiye’nin farklı bölgelerinde devam eden yol çalışmaları nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabiliyor. Yetkililer, sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmeleri ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor.

MARMARA VE EGE BÖLGESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Edirne-Çanakkale yolunun 58-85. kilometreleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 19-25. kilometreleri arasında ise yol yapım çalışmaları sebebiyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor. Turgutlu istikametini kullanacak sürücüler için dikkatli olunması istendi.

İzmit-Kefken yolunun 19-40. kilometreleri arasında süren çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

İÇ ANADOLU VE AKDENİZ GÜZERGÂHLARINDA KONTROLLÜ ULAŞIM

Seydişehir-Bozkır yolunun 25-30. kilometreleri arasında yapılan yol çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde devam ediyor.

Isparta-Burdur yolunun 3-5. kilometreleri arasında gerçekleştirilen BSK üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

KARADENİZ VE İÇ KESİMLERDE TEK ŞERİT UYGULAMALARI

Tokat-Niksar yolunun 24-32. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları sürüyor. Bu kesimde ulaşım, Niksar istikametinde iki yönlü olarak veriliyor.

Çayeli-Hemşin yolunun 1-2. kilometreleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.

TRAFİĞE KAPATILAN VE ALTERNATİF YÖNLENDİRİLEN YOLLAR

Mengen-Yeniçağa yolunun 22-23. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Antakya-Cilvegözü-Reyhanlı yolunun 33-35. kilometreleri arasında yapılan üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle trafik kontrollü şekilde ilerliyor.

GÜNEYDOĞU’DA KÖPRÜ ÇALIŞMASI UYARISI

Şanlıurfa-Viranşehir yolunun 15-16. kilometreleri arasında bulunan Osmanbey Kampüsü Köprüsü’nde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu noktada ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.