Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ’da bahar ortasında kar sürprizi

Uludağ’da yeniden kar yağışı bekleniyor. Yüksek kesimlerde etkili olacak yağışla birlikte sıcaklıkların sıfırın altına düşeceği ve bölgenin yeniden beyaza bürüneceği tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2026 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2026 10:54
Kaynak: İHA
Uludağ’da bahar ortasında kar sürprizi

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uludağ’da, sezonun kapanmasının ardından beklenen bu kar yağışı; doğaseverler ve fotoğraf tutkunları için eşsiz manzaralar sunacak.

Uludağ’da bahar ortasında kar sürprizi - Bursa Hayat - 2

Meteoroloji verilerine göre, 1-2 Mayıs tarihlerinde Uludağ’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor. 23 Nisan’da etkili olan yağışla birlikte zirvede kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaşmış, ardından hava sıcaklıklarının artmasıyla 62 santimetreye kadar gerilemişti.

Yeni tahminlere göre bölgede hava sıcaklığı gündüz saatlerinde eksi 1 derece civarında seyredecek. Gece saatlerinde ise sıcaklığın eksi 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.