Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Karayolları Genel Müdürlüğü

Bursa Hayat Gazetesi - Karayolları Genel Müdürlüğü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Karayolları Genel Müdürlüğü haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Seyahate çıkacak sürücüler bu yollara dikkat! | 14 Haziran 2025 Türkiye Geneli Yol Durumu   Haber

Seyahate çıkacak sürücüler bu yollara dikkat! | 14 Haziran 2025 Türkiye Geneli Yol Durumu  

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok noktada bakım, onarım ve yol yapım çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle hafta sonu seyahat planı yapan sürücülerin, yola çıkmadan önce güncel yol durumu bültenini incelemesi büyük önem taşıyor. 14 Haziran 2025 tarihli bültende birçok önemli güzergahta kısıtlama ve yönlendirme dikkat çekiyor. 14 HAZİRAN 2025’TE TRAFİĞE KAPATILACAK VE KONTROLLÜ AÇILACAK YOLLAR Aydın-Denizli Otoyolu (10-11. km): Aydın ve Denizli yönlerinde şev çalışması nedeniyle emniyet ve sağ şeritler kapalı olacak. Ulaşım, orta ve sol şeritlerden kontrollü şekilde sağlanıyor. O-3 Otoyolu (Selimpaşa–Silivri Arası): Edirne istikameti Kuzey Taşıma Yolunda üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle platform kesimler halinde trafiğe kapatılacak. Trafik diğer taşıma yolundan çift yönlü olarak verilecek. Çalışma Saatleri: 14 Haziran 21:00 - 06:00 Anadolu Otoyolu (Bolu Doğu–Bolu Batı Kavşakları, 12-14. km): İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Trafik, Ankara yönünden çift yönlü ve kontrollü şekilde sağlanacak. İstanbul yönünde 2 şerit, Ankara yönünde 1 şerit açık olacak. Piraziz-Giresun-Keşap Yolu (35-36. km): Şev temizliği ve çelik ağ çalışması nedeniyle Giresun-Keşap yönünde tek şerit kontrollü ulaşım uygulanıyor. Başlangıç: 13 Haziran, saat 08:00 Simav-Demirci Yolu (11-12. km): Taş duvar çalışması sebebiyle yol kontrollü olarak ulaşıma açık. Bozüyük-İnönü Yolu (4-5. km): İstinat duvarı çalışmaları nedeniyle yolun banket kısmı kapalı. Ulaşım kontrollü sağlanıyor. Büyükçekmece-Kınalı Yolu (32-33. km): Karadere Köprüsü çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak veriliyor. Sürücüler trafik işaretlerine dikkat etmeli. Saray-Tayakadın Yolu (44-45. km): Üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönlü gidiş-geliş olarak sağlanıyor. Çalışma Süresi: 11 Haziran - 1 Temmuz 2025 Çatalca Ayrımı-Tayakadın-Hasdal Yolu (0-1. km): Benzer şekilde bu güzergahta da üstyapı çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü iki yönlü ulaşıma açıldı. Tarih: 11 Haziran - 1 Temmuz 2025 TAG Otoyolu (Nurdağı Kavşağı - Narlı Kavşağı, 0-2. km): Yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Tarih: 12 Haziran - 15 Ekim 2025 YOLA ÇIKMADAN ÖNCE GÜZERGAHINIZI KONTROL EDİN Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülere özellikle gece saatlerinde yapılan çalışmalara karşı dikkatli olmaları, trafik levhaları ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulundu. Tatil planı yapanlar ya da şehirler arası yolculuğa çıkacak olanlar, mümkünse alternatif güzergâhları değerlendirmeli. YOL BİLGİSİ HAYAT KURTARIR 14 Haziran 2025 tarihinde Türkiye genelinde birçok yolda devam eden çalışmalar, ulaşımı doğrudan etkiliyor. Sürücülerin yolculuk öncesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesi ve yol bilgi bültenlerini takip etmeleri, hem zaman kaybını önleyecek hem de trafik güvenliği açısından büyük önem taşıyor.

6 Haziran 2025 Türkiye yol durumu: Bayramda hangi yollar kapalı? Haber

6 Haziran 2025 Türkiye yol durumu: Bayramda hangi yollar kapalı?

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, 5 Haziran 2025 Perşembe günü saat 00.00’dan başlayarak 10 Haziran 2025 Salı günü saat 00.00’a kadar, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar (Yap-İşlet-Devret kapsamındakiler hariç), 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak. BAYRAMIN İLK GÜNÜ YOL DURUMU: HANGİ YOLLARDA ÇALIŞMA VAR? Bayram trafiğine çıkacak sürücüler için birçok noktada devam eden yol çalışmaları dikkat çekiyor. İşte bazı kritik güzergâhlardaki son durum: Mengen-Yeniçağa Yolu (22-23. km): Yol yapım çalışmaları nedeniyle Mengen-Yeniçağa yönü trafiğe kapalı, ulaşım diğer yönden çift yönlü sağlanıyor. Kurtköy-Şile Yolu (12-15. km): Ümraniye ve Yenidoğan kavşaklarında bakım çalışmaları nedeniyle sürücüler trafik levhalarına dikkat etmeli. Konya-Karaman-Ereğli Yolu (13-14. km): Kaşınhanı Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar nedeniyle Çumra-Karaman yönü servis yolundan geçiliyor. Akhisar-Manisa Yolu (43-44. km): Manisa Otogar Köprülü Kavşak yapımı devam ediyor, sürücülerin uyarılara dikkat etmesi gerekiyor. Antakya-Kilis Devlet Yolu (45-46. km): Deveciler-Tahtalı bölgesinde bağlantı yolları inşaatı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kayseri-Niğde Yolu (2-8. km): Yol yapımı nedeniyle trafik bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veriliyor. Burdur-Antalya Yolu (95-96. km): Kepezüstü Mevkii’nde köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle dikkatli olunmalı. Trabzon-Rize Yolu (0-1. km): 100. Yıl Geri Dönüş Kavşağı’nda bağlantı yolu çalışması nedeniyle tek şeritli kontrollü trafik uygulanıyor. Tunceli-Kovancılar Yolu (30-32. km): Yol yapımı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Çanakkale-Çan Yolu (21-23. km): Altgeçit çalışmaları devam ederken trafik servis yoluna yönlendiriliyor. TATİLCİLER İÇİN YOL GÜVENLİĞİ UYARISI Yetkililer, yola çıkmadan önce Karayolları Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesinden güncel yol durumu bilgilerini kontrol etmelerini, alternatif güzergâhları değerlendirmelerini ve yol işaretlerine mutlaka dikkat etmelerini öneriyor. PLANLI VE DİKKATLİ OLUNMALI Bayramın birinci günü Türkiye genelinde birçok noktada yol çalışmaları devam ediyor. Ücretsiz geçiş uygulaması, köprü ve otoyolları kullanan sürücüler için büyük kolaylık sağlarken, özellikle çalışma yapılan güzergâhlarda sürücülerin ekstra dikkatli olması gerekiyor. Uzun bayram tatiline çıkacak vatandaşların erken saatlerde yola çıkmaları ve trafik yoğunluğunu dikkate almaları tavsiye ediliyor.

31 Mayıs 2025 yol durumu: Hangi yollar kapalı, nerelerde çalışma var? Haber

31 Mayıs 2025 yol durumu: Hangi yollar kapalı, nerelerde çalışma var?

31 Mayıs 2025 itibarıyla Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol bültenine göre, birçok bölgede sürücülerin dikkatli olması gereken çalışma alanları bulunuyor. Özellikle Aydın-Denizli, Çanakkale, Alanya ve İstanbul çevresindeki yollar, trafiğe kapalı ya da kısıtlı şekilde açık. Uzun yola çıkacak sürücülerin alternatif güzergâh planlamaları yapması ve trafik işaretlerine uyması büyük önem taşıyor. AYDIN-DENİZLİ OTOYOLUNDA TRAFİK TEK YÖNDEN AKACAK Aydın-Denizli otoyolunun 2-9. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 29 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Aydın istikameti trafiğe kapalı olacak. Bu süreçte ulaşım, Denizli istikametinden çift yönlü olarak sağlanacak. İSTANBUL KURTKÖY-ŞİLE YOLU VE ÜMRANİYE KESİŞİMİNE DİKKAT Kurtköy-Şile yolunun 12-15. kilometreleri ile Ümraniye ve Yenidoğan Kavşakları arasında sürdürülen bakım-onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerden trafik işaretlerine uymaları isteniyor. ÇANAKKALE, MANİSA VE YOZGAT’TA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Çanakkale-Çan yolu 28-29. km’leri arasında yarma çalışmaları nedeniyle zaman zaman patlatmalı yol kapatmaları yapılacak. Köprübaşı-Demirci yolu 28-43. km’lerinde toprak tesviye, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Yozgat-Alaca yolu 16-19. km’lerinde yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak veriliyor. KARADENİZ VE AKDENİZ’DE ALTERNATİF ROTA ŞART Zonguldak-Devrek-Mengen yolu 39-42. km’leri arasında kavşak düzenleme ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünden sağlanıyor. Alanya-Gazipaşa 5. Bölge Hududu yolu 7-14. km’lerinde 31 Mayıs saat 12:00-13:00 arasında patlatmalı kazı çalışmaları yapılacak. Bu saatlerde yol aralıklarla trafiğe kapatılacak. HEYELAN VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Ermenek-Mut yolu 10-37. km’leri arasında yol yapım çalışmaları sürüyor. Havza-Vezirköprü yolu 31-33. km’lerinde üstyapı yenileme nedeniyle ulaşım eski servis yolundan sağlanıyor. Yusufeli-İspir yolu 9-11. km’leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

19 Mayıs 2025 - Türkiye geneli yol durumu: Hangi yollar trafiğe kapalı? Haber

19 Mayıs 2025 - Türkiye geneli yol durumu: Hangi yollar trafiğe kapalı?

19 Mayıs 2025 tarihi itibarıyla Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki yol durumu ve yapım onarım çalışmalarına dair kapsamlı bir bülten yayımladı. Yolculuk yapacak sürücüler, güzergahlarında yapılacak çalışmalar nedeniyle trafik aksaklıklarına karşı dikkatli olmalı. İşte detaylar… İŞTE TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE ULAŞIMI ETKİLEYEN ÇALIŞMALAR Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu: Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı kesimi 6-9. km'leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, Gaziantep istikametinde ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Bu bölgeyi kullanacak sürücüler, çalışma alanlarında dikkatli olmalıdır. İzmir-Aydın Otoyolu: İzmir-Aydın Otoyolu’nun Aydın çevre yolu, Aydın-İzmir istikameti 0-4. km'leri arasında sol ve orta şeritler üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 05 Mayıs – 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında ulaşıma kapatılacak. Bu dönemde ulaşım sağ şeritten sağlanacaktır. Aydın güzergahındaki sürücüler alternatif yolları tercih edebilir. Sakarya-Bilecik Yolu: Sakarya-Bilecik yolunun 29-32. km'leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle, Bilecik yönü trafiğe kapatıldı. Trafik, Sakarya yönü gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Bu alanda geçiş yapmak isteyen sürücüler, trafik işaretlerine dikkat etmelidir. Ankara-Bala-Karakeçili Yolu: Ankara-Bala-Karakeçili yolu üzerinde, 42-48. km'ler arasında yapılan üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Yozgat-Kırıkkale Yolu: Yozgat-Kırıkkale yolunun 68-71. km'leri arasında yapılan yol yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin dikkatli olmaları önerilmektedir. Fethiye-Seydikemer-Kaş Yolu: Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 26-37 km'leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi önemlidir. Bu alanda geçiş yapacak sürücüler, yönlendirmelere uyarak yavaş ilerlemelidir. Karabük-Eskipazar Yolu: Karabük-Eskipazar yolunun 34-35. km'leri arasında bulunan Eskipazar Mermer Kavşağında yapılan düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Bu bölgede sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir. Elazığ-Maden-Diyarbakır Yolu: Elazığ-Maden-Diyarbakır yolu üzerinde, 69-70. km'leri arasındaki Maden Şehir Geçişinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücüler, işaretler doğrultusunda dikkatli olmalıdır. Diyarbakır-Bismil-Batman Yolu: Diyarbakır-Bismil-Batman yolunun 0-4. km'leri arasında yapılan yol yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Bu noktada trafik yoğunluğu yaşanabileceği için, alternatif yolları tercih etmek faydalı olabilir. Beşikdüzü-Trabzon Yolu: Beşikdüzü-Trabzon yolunun 23-33. km'leri arasında (Çatalzeytin Mevkii), köprü imalatı malzeme nakli nedeniyle ulaşım kısa sürelerle trafiğe kapatılmakta ve tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bu noktalarda, araçların yavaş geçmesi gerekmektedir. ÖNEMLİ UYARILAR VE YOLCULUK TAVSİYELERİ Yol çalışmaları ve üstyapı onarımları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı veya tek yönlü olabilir. Sürücüler, güzergahlarını planlarken, trafik durumunu güncel olarak takip etmelidir. Özellikle sıkışık yol bölgelerinde ilerlerken, trafik işaretlerine ve işaretçilere dikkat edilmesi gerekmektedir. Büyükşehir yolları ve ana arterler üzerinde yapılan çalışmalar, ulaşımı olumsuz etkileyebilir. Sürücüler, alternatif yolları değerlendirmeli veya geçiş saatlerini göz önünde bulundurmalıdır.

Bursa ve Türkiye genelinde sürücüler bu güzergahlara dikkat! - 18 Mayıs 2025 yol durumu Haber

Bursa ve Türkiye genelinde sürücüler bu güzergahlara dikkat! - 18 Mayıs 2025 yol durumu

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 18 Mayıs 2025 tarihli “Yol Durum Bülteni” yayımlandı. Rapora göre, hem Bursa'da hem de Türkiye genelinde çok sayıda önemli karayolunda yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Özellikle tatil günlerinde artan trafikle birlikte bu çalışmalar, sürücülerin güzergâh planlarını dikkatle yapmalarını gerektiriyor. Yetkililer, yol çalışmalarının sürdüğü bölgelerde trafik işaret ve uyarılarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, sürücülere alternatif güzergâhları tercih etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. BURSA’DA YOL KAPALI, ULAŞIM SERVİS YOLUNDAN Bursa İznik-Mekece yolunun 4 ila 6. kilometreleri arasında yürütülen bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle, bu güzergâh 12 Mayıs’tan itibaren trafiğe kapatıldı. Ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanıyor. TÜRKİYE GENELİNDE ÖNE ÇIKAN YOL ÇALIŞMALARI Avrupa Otoyolu (Saray-Çorlu Arası): 130-133. kilometrelerdeki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Trafik Edirne yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Çalışmalar 14 Mart’tan bu yana 7/24 devam ediyor. TAG Otoyolu (Yılankale-Ceyhan Arası): 9-12. kilometreler arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. TEM Otoyolu (Havsa-Edirne Arası): 15 Mayıs’tan itibaren Edirne yönü yol yapım çalışması sebebiyle trafiğe kapatıldı. Ulaşım karşı istikametten iki yönlü olarak veriliyor. Çalışmalar 24 saat esasına göre yürütülüyor. Bergama-Kınık Yolu (Sanayi-Hastane Kavşağı): 9-13. kilometrelerde BSK çalışmaları sürüyor. Yolun sağ şeridi trafiğe kapatıldı, ulaşım sol şeritten çift yönlü olarak sağlanıyor. Sertavul-Mut-Beşçatal Yolu: İzinsiz inşaat nedeniyle oluşan zemin çökmesi sonucu, 40-42. kilometrelerde bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Ulaşım kontrollü şekilde diğer şeritten veriliyor. Kırıkkale-Konya Yolu: 28-33. kilometrelerde yol yapım çalışmaları nedeniyle Konya-Kırıkkale yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer yönden çift yönlü veriliyor. Turhal-Zile Yolu: 25-28. kilometreler arasında süren yol yapım çalışması nedeniyle sürücüler tek şeritten kontrollü olarak ilerliyor. Yerköy-Delice Yolu: 4-9. kilometrelerdeki çalışmalar sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü sağlanıyor. Beşikdüzü-Trabzon Yolu (Trabzon Üniversitesi Mevkii): 42-44. kilometrelerde üstyapı çalışmaları, 19 Mayıs’tan itibaren 21:00-07:00 saatleri arasında yapılacak. Ulaşım zaman zaman tek şeritten verilecek. ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR TERCİH EDİLMELİ Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülere yolculuk öncesi güzergâh bilgilerini kontrol etmeleri, çalışmanın sürdüğü alanlarda trafik işaret ve levhalarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle Bursa İznik-Mekece yolu, Avrupa ve TEM otoyolları, TAG otoyolu gibi arterlerde yoğunluk yaşanabileceği için alternatif yolların kullanılması öneriliyor. NOT: Yola çıkmadan önce Karayolları Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesinden veya mobil uygulamalardan güncel yol durumu bilgilerini kontrol etmeniz önerilir.

10 Mayıs Türkiye geneli yol durumu: Bu güzergahlarda çalışma var! Sürücüler dikkat Haber

10 Mayıs Türkiye geneli yol durumu: Bu güzergahlarda çalışma var! Sürücüler dikkat

Türkiye genelinde karayollarında sürdürülen çalışmalar, sürücülerin güzergâh planlarını yeniden gözden geçirmelerini gerektiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 10 Mayıs 2025 tarihli “Yol Durum Bülteni” kapsamında; birçok otoyol, çevre yolu ve bağlantı noktasında hem yenileme hem de güvenlik odaklı projeler yürütülüyor. Yetkililer, yola çıkacak vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor. İşte bugün itibarıyla Türkiye genelinde devam eden önemli yol çalışmaları: TEM Otoyolu (Babaeski-Lüleburgaz): 72-76. kilometreler arasında Edirne istikameti, üstyapı onarım nedeniyle kapalı. Ulaşım İstanbul yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Aydın-Denizli Otoyolu: 9-13. kilometreler arasında Denizli yönü kapatıldı. Trafik, Aydın istikametinden çift yönlü devam ediyor. Ankara Çevre Otoyolu (Konya Kavşağı): Şehir Merkezi ve Gölbaşı Merkez bağlantı yolu, derz onarımı nedeniyle kapalı. Gidişler, alternatif kavşaklardan yönlendiriliyor. TAG Otoyolu (Bahçe-Ceyhan): 9-12. kilometreler arasında kontrollü geçiş uygulanıyor. Kayseri-Pınarbaşı Yolu: 43-44. kilometrelerde menfez yapımı nedeniyle Pınarbaşı yönünde şerit daraltması var, ulaşım kontrollü sağlanıyor. Turhal-Zile Yolu: 25-28. kilometrelerde yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak akıyor. Batman-Beşiri-Kurtalan-Siirt Yolu: 13-15. kilometrelerde sol şerit trafiğe kapalı, sağ yoldan iki yönlü geçiş veriliyor. Beşikdüzü-Trabzon Yolu: Akyazı ve Trabzon tünellerinde 21.00-07.00 saatleri arasında kısa süreli trafik durdurmalarla, tek şeritten kontrollü geçiş yapılacak. Çanakkale Assos-Troya Tünelleri: Çanakkale istikametindeki tüp, bakım nedeniyle kapalı. Trafik, eski Ayvacık-Küçükkuyu yolu (Kazdağları rampaları) üzerinden yönlendiriliyor. Uşak-Afyonkarahisar Yolu: 28-31 ve 32-36. kilometreler arasında çalışmalar sürüyor, trafik kontrollü geçiyor. SEYAHATE ÇIKMADAN ÖNCE GÜZERGAHINIZI KONTROL EDİN Yetkililer, sürücülere seyahate çıkmadan önce Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenlerini kontrol etmeleri ve trafik işaretlerine uymaları yönünde çağrıda bulundu. Yol güvenliği ve ulaşım konforu açısından alternatif güzergâhların önceden planlanması büyük önem taşıyor.

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye geneli yol durumu – 3 Mayıs 2025 Haber

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye geneli yol durumu – 3 Mayıs 2025

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 3 Mayıs 2025 tarihli yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı ile Nurdağı Kavşağı arasındaki 13–16. kilometreler arasında üstyapı onarım çalışmaları sürüyor. 30 Nisan – 5 Haziran tarihleri arasında bu güzergahta ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. ANKARA-BALA-KARAKEÇİLİ YOLU TRAFİĞE KAPATILDI Ankara-Bala-Karakeçili yolunun 42–48. kilometreleri arasında süren onarım çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, karşı yönden iki yönlü olarak sağlanıyor. SAKARYA-BİLECİK YOLUNDA GÜNDÜZ SAATLERİNE DİKKAT! Sakarya-Bilecik yolunun 1–17. kilometreleri arasında 1–20 Mayıs tarihleri arasında saat 07:30–21:00 arasında Sakarya yönü tek şeride düşürülecek. Sürücülerden trafik levhalarına uymaları isteniyor. AYDIN-DENİZLİ VE DİĞER ÖNEMLİ GÜZERGAHLARDA DA ÇALIŞMALAR VAR Aydın-Denizli yolu (13–14. km): Babadağ Kavşak Köprüsü yapım çalışması nedeniyle trafik işaretlerine dikkat edilmesi gerekiyor. Emirdağ-Bolvadin-Çay yolu (23–24 ve 35–41. km): Yol yapım çalışmaları devam ediyor, trafik kontrollü şekilde ilerliyor. Alaca-Zile yolu (11–17. km): Ulaşım bölünmüş yolun bir tarafından çift yönlü sağlanıyor. Çanakkale-Çan yolu (21–22. km): Çan-Çanakkale yönü trafiğe kapalı; ulaşım karşı yönden çift yönlü sağlanıyor. Bingöl-Genç yolu (7–12. km): Ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlanmakta. Diyarbakır-Mardin yolu (8–11. km): Bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü geçiş uygulanıyor. Trabzon-Maçka yolu (3–25. km): Fiber optik altyapı çalışmaları nedeniyle iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü yapılıyor. SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI Yetkililer, özellikle uzun yola çıkacak sürücülerin yol durum bültenlerini takip etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulunuyor. Yol güvenliği ve seyahat konforu açısından güzergah planlamasının önceden yapılması büyük önem taşıyor.

Bayramda trafiğe kapalı veya çalışma yapılacak yollar belli oldu! 31 Mart 2025 Haber

Bayramda trafiğe kapalı veya çalışma yapılacak yollar belli oldu! 31 Mart 2025

Bayramda trafiğe kapalı veya çalışma yapılacak yollar belli oldu! 31 Mart 2025... Okullarda ara tatilin başlaması ve bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte milyonlarca vatandaş seyahat ederek bayram tatilini değerlendiriyor. Seyahat edecekler için uyarılar peş peşe yapılırken Karayolları Genel Müdürlüğü’de kapalı yollar ile yol çalışması yapılan bölgelerde sürücüler için günlük yol durumu bültenini yayınladı. Peki hangi yollarda çalışma var? Bayramın ikinci günü 31 Mart 2025 tarihinde hangi yollar kapalı? İşte yol durum bültenine göre son durum. Bayramda trafiğe kapalı veya çalışma yapılacak yollar belli oldu! 31 Mart 2025... BAYRAMDA TRAFİĞE KAPALI VEYA ÇALIŞMA YAPILACAK YOLLAR BELLİ OLDU! 31 MART 2025 Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak veya çalışma yollar şöyle; RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NEDENİYLE 29.03.2025 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 00:00'DAN (CUMA GÜNÜNÜ CUMARTESİ GÜNÜNE BAĞLAYAN GECE) BAŞLAYARAK 02.04.2025 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 07:00'A KADAR SORUMLULUĞUMUZ ALTINDA BULUNAN OTOYOLLAR İLE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ VE FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDEN GEÇİŞLER ÜCRETSİZDİR. TEM Otoyolunun Kınalı Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında muhtelif kesimlerde her gün 22:00-06:00 saatleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları yapılacaktır. Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ankara - Kırıkkale yolunun 25 -27. km.leri arasındaki Çaykur Köprülü Kavşağındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara istikametlerindeki yan bağlantı kolları trafiğe kapatılmıştır. Denizli- Serinhisar yolunun 24-28.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Kırşehir-Kırıkkale yolunun 69-72.km.leri arasında yol yapım çalışması olduğundan ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır. Tokat-Niksar yolunun 36-38.km.leri arasında şev tanzimi çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Diyarbakır-Mardin yolunun 12-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Of-Çaykara yolunun 22-25. km. leri arasında yapılmakta olan yol yapım çalışması nedeniyle trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Antalya-Altınyaka-Kumluca yolunun 68-69.km.leri arasında heyelan ve çökmeler nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Yurt genelinde kar yağışı etkili oluyor… Trafiğe kapalı yol var mı? 22 Şubat 2025 Yol Durum Bülteni Haber

Yurt genelinde kar yağışı etkili oluyor… Trafiğe kapalı yol var mı? 22 Şubat 2025 Yol Durum Bülteni

Yurt genelinde kar yağışı etkili oluyor… Trafiğe kapalı yol var mı? 22 Şubat 2025 Yol Durum Bülteni… Türkiye’yi etkisini alan kış koşulları nedeniyle özellikle şehirlerarası seyahat edecek vatandaşlar trafiğe kapalı yol olup olmadığını merak ederek araştırıyor. İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Yol Durum Bülteni’ne göre 22 Şubat 2025 itibariyle trafiğe kapalı ve çalışma yapılacak yollar. Yurt genelinde kar yağışı etkili oluyor… Trafiğe kapalı yol var mı? 22 Şubat 2025 Yol Durum Bülteni… YURT GENELİNDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR… TRAFİĞE KAPALI YOL VAR MI? 22 ŞUBAT 2025 YOL DURUM BÜLTENİ Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak veya çalışma yapılacak yollar şu şekilde; 21 ŞUBAT 2025 TARİHİ CUMA GÜNÜ SAAT 13:00 TEN 23 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00'E KADAR İKİ GÜN BOYUNCA; KAMYON, ÇEKİCİ VE TANKER CİNSİ AĞIR TAŞITLARIN (TEDARİK SÜRESİNCE AKSAMA YAŞANMAMASI GEREKEN ARAÇLAR HARİÇ İSTANBUL, KOCAELİ, SAKARYA, DÜZCE, BOLU, VE ANKARA İLLERİNİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE, D-100 VE D-750 DEVLET YOLLARI İLE TEM VE KUZEY MARMARA OTOYOLLARINI KULLANMALARINA İZİN VERİLMEYECEKTİR. BU SÜREÇTE SÜRÜCÜLERİN TRAFİK İŞARET VE İŞARETÇİLERİNE UYMALARI, ALTERNATİF GÜZERGAHLARI TERCİK ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. İzmir Aydın Otoyolunun 92-96.km.leri arası Aydın İzmir istikameti yol yapım çalışmasından dolayı yol trafiğe kapatılacak olup trafik akışı diğer yönden (bant aktarımı)yapılarak gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Toprakkale-İskenderun (TİS)Otoyolunda İskenderun Batı Kavşağı- Gözeneler Kavşağı arasında yapılacak çalışmalardan dolayı ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Ankara-Kırıkkale istikametinde servis yolu 1 şeritten, Kırıkkale-Ankara istikametinde servis yolu 2 şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Konya-Afyonkarahisar yolunun 21-22.km.leri arasındaki Sızma Mahallesi Mevkiinde Konya Çevre Yolu Köprülü Kavşak Yapımı nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Gümüşhane-Trabzon yolunun 41.km.sinde bulunan Başar Tüneli Mevkiinde derz yenileme çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Gümüşhane-Trabzon yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Tekirdağ-Muratlı yolunun 18-22.km.leri arasında yol çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır Manavgat-Alanya yolunun 6-10.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Balıkesir-Kepsut yolunun 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun her iki yönde de banket kısmının daraltılarak trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır. İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-8.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
logo
Bursa Hayat Gazetesi En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.