Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de Bursaspor maçı öncesi kritik güvenlik uyarısı!

Eskişehir’de yarın oynanacak Ankara Demirspor–Bursaspor karşılaşması öncesinde, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan güvenlik önlemleri kamuoyuna açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2026 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2026 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
Eskişehir’de Bursaspor maçı öncesi kritik güvenlik uyarısı!

Eskişehir’de gerçekleşecek Ankara Demirspor–Bursaspor mücadelesi için gerekli güvenlik tedbirlerinin duyurulduğu bildirildi.

TFF 2. Lig kapsamında oynanacak maçta Ankara Demirspor ile Bursaspor, 12 Nisan 2026 Pazar günü saat 15.00’te karşı karşıya gelecek.

Müsabakayı izlemek için il dışından gelen taraftarların otobüs ve özel araçları nedeniyle stadyum çevresinde trafik yoğunluğu oluşabileceği öngörülürken, güvenliğin sağlanması için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ulusal Egemenlik Bulvarı, Ziraat Caddesi, Özerdinç sokak, Meydan ve Fuar Sokak zaman zaman trafiğe kapatılarak araç parkına izin verilmeyecektir. Maç saati öncesi ve sonrasında trafiğe kapatılacak olan cadde ve sokakları kullanmak isteyen vatandaşlarımızın alternatif güzergahları kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri gerekmektedir. Tüm uyarılara rağmen park edilen araçlar güvenlik nedeniyle çekici marifetiyle çektirilerek muhafaza altına alınacaktır. Vatandaşlarımızın uyarıları dikkate almaları önemle rica olunur."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.