Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler sokak hayvanları için Yıldırım'da bir araya geldi

Gençlerin hayvan sevgisini pekiştirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen programda, Osmangazi Gençlik Merkezi gönüllüleri Yıldırım Belediyesi’nin konuğu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2026 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2026 11:20
Muhabir: Fethiye AKIN
Gençler sokak hayvanları için Yıldırım'da bir araya geldi

Osmangazi Gençlik Merkezi üyeleri, Yıldırım Belediyesi bünyesindeki Cumalıkızık Sahipsiz Hayvan Bakımevi, Tedavi ve Sahiplendirme Merkezi’ni ziyaret etti.

FARKINDALIK DOLU GÜN

Yıldırım’daki Cumalıkızık Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Tedavi Merkezi, Osmangazi Gençlik Merkezi bünyesindeki gençleri ağırlayarak farkındalık dolu bir gün yaşattı.

Uzmanlar eşliğinde tedavi ünitelerini ve doğal yaşam alanlarını gezen gençler, sokak hayvanlarının bakım süreçleri hakkında teknik bilgiler aldı.

Gençler sokak hayvanları için Yıldırım'da bir araya geldi -Bursa Hayat-2

‘BARINAK DEĞİL, AYNI ZAMANDA SEVGİ OKULU’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçede bir ‘merhamet iklimi’ oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, merkezin sadece bir barınak değil, aynı zamanda bir sevgi okulu gibi hizmet verdiğini vurguladı.

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.