Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da alkollü kadın sürücü haberini yapan muhabirin ofisini bastı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir muhabirin hazırladığı haber nedeniyle alkollü kadın sürücü gazetecinin ofisini basarak hakaret ve saldırıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2026 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2026 11:34
Muhabir: Servet Semerci Yakuli
Bursa’da alkollü kadın sürücü haberini yapan muhabirin ofisini bastı

Olay, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana geldi. Alkollü olduğu belirlenen kadın sürücü, iki ayrı noktada kazaya karıştıktan sonra polis ekiplerince yakalandı.

Daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan kadının, yeni işlemle el koyma süresinin 2 yıla çıkarıldığı ve toplamda 290 bin TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Muhabir olayı sürücünün ismi ve araç plakasını vermeden basına servis etti. Ancak kendini deşifre eden kadının durumdan rahatsız olarak muhabiri telefonla arayıp tehdit ettiği ve küfürler savurduğu iddia edildi.

GAZETECİNİN OFİSİNİ BASTI

Kadın sürücü, daha sonra gazetecinin ofisini bastı. Burada, ofisin önünde bulunan bir vatandaşa hakaretlerde bulunup darp etmeye kalktı. Uzun süre iş hanını terk etmeyen saldırgan, tehdit ve hakaretlerine devam ederek çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olay sırasında şehir dışında olan muhabir, ofisinin basıldığını haber aldıktan sonra Orhangazi’ye dönerek kadın sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri, bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntüleri de delil olarak alarak inceleme başlattı.

BASIN CAMİASINDAN TEPKİ

Yaşanan bu saldırı, gazetecilik faaliyetlerine yönelik ciddi bir tehdit olarak değerlendirildi. Çok sayıda medya kuruluşu, meslektaşlarına yapılan saldırıyı kınayarak, basın özgürlüğüne yönelik bu tür eylemlerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Kaynak: Servet Semerci Yakuli

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.