Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönüllü kuaförler öğrencilerin yüzünü güldürdü

Adana’nın Kozan ilçesinde gönüllü kuaförler, öğrencileri okul bahçesinde ücretsiz olarak tıraş ederek yüzlerini güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 10:15
Kaynak: İHA
Gönüllü kuaförler öğrencilerin yüzünü güldürdü

Adana’nın Kozan ilçesinde gönüllü kuaförler okul bahçesinde öğrencileri ücretsiz tıraş etti. Öğrenciler ise yeni model saçlarını çok beğenip mutlu oldu.

Kozan’da Halit Dağlı İlköğretim Okulu'nda sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde gönüllü olan kuaför Adem Kaya ve kadın kuaförü Pınar Ölmez, minik öğrencilere ücretsiz tıraş ve saç tasarımı yaptı.

Öğrencilere kişisel bakımın önemini anlatmak ve öz güvenlerine destek olmak için gönüllü olarak bu etkinliği düşündüklerini aktaran Kuaför Adem Kaya, “Öğrencilerimize minik bir dokunuş ile saçlarına tasarım yapalım öz güvenleri gelişsin, kendilerini daha değerli hissetsinler istedik” dedi.

Gönüllü kuaförler öğrencilerin yüzünü güldürdü Bursa Hayat Gazetesi -2

Kadın kuaförü Pınar Ölmez ise kız öğrenciler için farklı ve renkli bir etkinlik olduğunu kaydederek öğrencileri böyle mutlu gördükleri için projede yer almanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Okul Müdürü Seyban Karaköse, 40 öğrencinin ücretsiz saç kesiminin yapıldığını ifade etti. Öğrenciler ise yeni stil saçlara kavuştukları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.