Hava Durumu

Gemliklilere çağrı: Bu savaşçı kızlara destek verin!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor’da gözler yarın Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’la oynanacak play-off’un ilk raunduna çevrildi. Bursalı sporseverlere seslenen Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü Başkanı Zafer Bahadır Saraç, "Gemlik Spor Salonu’na gelin, bu savaşçı kızlara destek verin. " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
Gemliklilere çağrı: Bu savaşçı kızlara destek verin!

Gemlik Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabaka öncesi Bursa temsilcisi yönetimi, teknik heyeti ve oyuncularıyla tek yumruk oldu. Potanın yükselen yıldızı olarak gösterilen Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübünün Başkanı Zafer Bahadır Saraç, sezon boyunca çok başarılı maçlar çıkardıklarını, ilk hedef olan play-off’u yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

‘TURGUTLU BELEDİYESPOR’U YENDİK, YİNE YENERİZ’

Çok kaliteli bir teknik ekibe ve son dakikaya kadar savaşıp hiç pes etmeyen güçlü bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizen Başkan Zafer Bahadır Saraç, “Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü olarak basketbol tutkusuyla yanan genç kızları spora kazandırıp oluşturacağımız jenerasyonla kupalara ambargo koymak istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. İlk yılımızda güzel bir başarı gösterip play-off’a ulaştık. İstikrarlı bir çizgi yakalayıp son 8 maçımızda sadece 1 kez kaybettik. Şimdi bu başarı grafiğini play-off’a da taşıyarak yarı finale yükseleceğimize yürekten inanıyoruz. Turgutlu Belediyespor’a karşı ligin başında oynadığımız maçta tecrübesizliğimizin kurbanı olup müsabakayı kıl payı kaybetmiştik. Ancak 12 Ocak’ta Manisa’da oynadığımız müsabakayı rahat bir şekilde kazanıp rövanşı aldık. Yaptık, yine yaparız. Rakibimizi iki maçta da mağlup edip Bursa taraftarına yarı final bileti hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

‘TRİBÜNLERİ DOLDURALIM, ZAFERİ BİRLİKTE YAŞAYALIM’

Bursalı sporseverleri yarın Garden City Turgutlu Belediyespor ile Gemlik Spor Salonu’nda oynayacakları maçta takımlarına destek vermeye davet eden Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü Başkanı Zafer Bahadır Saraç şöyle devam etti: “Çok önemli bir eşikteyiz. Bursa taraftarının gücüyle bu engeli aşıp hep birlikte yarı final için avantaj yakalamak istiyoruz. Kıymetli Bursa seyircisine sesleniyoruz. Gemlik Spor Salonu’na gelin, bu savaşçı kızlara destek verin. Bursalı taraftarlar, formalarında şehirlerinin ismini taşıyan bu takıma sahip çıktıkları sürece hedefe ulaşmamız çok daha kolay olacaktır. Parkeyi yüreğini koyan, son topa kadar savaşan, formalarını terle ıslatan bu kızlarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Tribünleri dolduralım, inşallah alacağımız galibiyetle de maçın sonunda hep birlikte zaferi kutlayalım.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.