Hava Durumu

Engin Polat aslen nereli?

Mal varlıklarına el konulan Dilan Polat-Engin Polat çiftiyle ilgili tüm ayrıntılar merak ediliyor. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat’ın aslen nereli olduğu sıkça soruların başında geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 18:44
Kaynak: Ali KAMUR
Engin Polat aslen nereli?

Sosyal Medya'da milyonlarca takipçisi olan ve hayatına özenin birçok kişinin yer aldığı fenomen Dilan Polat'ın eşi Engin Polat da sosyal medyada aktif olan isimlerden. Özel uçakla yaptıkları paylaşımlar ise sıkça konuşuldu. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın kim ve nereli olduğu merak ediliyor.  Engin Polat'ın aile köklerinin nereden geldiği akraba bağlarından ortaya çıktı. Peki Engin Polat aslen nereli? Engin Polat, 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.  İstanbul’da büyüyen Engin Polat aslen Erzurumludur. 

ENGİN POLAT KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Engin Polat'ın bir diğer Erzurumlu iş insanı Adnan Polat ile akrabalığı olup olmadığı ise bilinmiyor. 35 yaşındaki Engin Polat iş hayatına 2013 yılında inşaat sektörüyle giriş yapmıştır. Ardından ise medikal estetik sektörüne girerek Dipomed Medikal şirketinde kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerine devam etmektedir. Eşi Dilan Polat ise sosyal medya hesapları ve pazaryerleri üzerinden üretimini yaptıkları ürünleri satmaktadır.

Şu anda kozmetik firmaları Türkiye'de 72 şube ve dünya çapında ise 8 ülke de aktif bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Engin Polat'ın servegi ile ilgili halen net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

DİLAN POLAT ENGİN POLAT’IN ÖZEL UÇAĞI VAR MI?

Geçen hafta Engin Polat ve eşi Dilan Polat sosyal medya da uçak ile ilgili bir paylaşım yaptılar ve bu paylaşım ile 16. evlilik yıl dönümü kutladılar. Birçok kullanıcı uçak satın aldığını düşündü ve dile getirdi. Ama ilk önce medyaya bir açıklama yapmayan Engin Polat Dilan Polat çifti daha sonra Engin Polat tarafından bir açıklama geldi.

Engin Polat; “Arkadaşlar merhaba, bugün sosyal medyada çok konuşulan bir konu var. Bizim evlilik yıl dönümümüzde kiraladığımız uçakla ilgili. Biz uçak satın almadık arkadaşlar, sadece kiraladık. Bu bizim için çok özel bir gün olduğu için böyle bir sürpriz yaptık. Ama bazı insanlar bunu farklı şekilde algıladı ve bize saldırdı. Biz kimseye zarar vermedik, kimseye kötülük yapmadık. Sadece mutlu olmak istedik. Lütfen bizi anlayın ve bize saygı duyun.” açıklamasında bulundu. Çeşme'de tatil yapan romantik çift, Dilan Polat hayranlarının beklenmedik ilgisine maruz kaldı. Tatil anları, bir erkek hayranın müdahalesiyle karıştı. Dilan Polat'a yoğun ilgi, tatsız bir olaya yol açtı. Bir erkek hayran, Polat'la fotoğraf çekerken sınırları aşarak skandal bir harekette bulundu. Ancak Engin Polat, müdahale edip eli eşinin belinden uzaklaştırarak tatili kurtardı. Huzur geri kazanıldı, ancak Dilan Polat hayranlarının aşırı ilgisi hala konuşuluyor.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'IN MAL VARLIĞINA TEDBİR KONULDU

Sosyal medyada isimleri üst sıralarda yer alan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili geçtiğimiz hafta şok bir haber yayınlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen karara göre mal varlıklarına tedbir konulduğu, birinci, ikinci derece yakınların mal varlıklarına da tedbir konuldu. Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK), haklarında “Kara para aklama ve vergi kaçırma” gibi birçok iddia bulunan Dilan Polat, eşi ve akrabalarıyla ilgili bir rapor hazırlandı.

Engin Polat'ın kardeşi Alper Kürşat Polat

ENGİN POLAT’IN BABASI VE KARDEŞİ DEŞÜPHELİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, eşi Engin Polat, Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat, anneannesi Zehra Yılmaz, dayısının eşi Nilgül Yılmaz, Dilan Polat'ın kardeşleri Can Doğu ve Sinem Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 13 şüpheli hakkında soruşturma yürütüyor.

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.