Hava Durumu

Arka Sokaklar en son ne zaman yayınlandı? Arka Sokaklar bu hafta var mı?

Arka Sokaklar dizisi takipçileri yeni bölümü heyecanla takip ediliyor. Peki, Arka Sokaklar en son ne zaman yayınlandı? Arka Sokaklar bu hafta var mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
Arka Sokaklar en son ne zaman yayınlandı? Arka Sokaklar bu hafta var mı?

Türk televizyon dizilerinin vazgeçilmezlerinden biri olan Arka Sokaklar, izleyicileriyle 2006 yılından bu yana buluşuyor. Polisiye türündeki bu dizi, İstanbul'un sokaklarında geçen olaylarla dolu bir hikayeyi anlatıyor. Her bölümünde farklı bir suç olayını ele alan dizi, izleyicilerini gerilim dolu anlar yaşatıyor. Arka Sokaklar, zengin karakter çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Peki, Arka Sokaklar en son ne zaman yayınlandı?

ARKA SOKAKLAR'IN 670.BÖLÜMÜ 

29 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 670. Bölümünde, Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in izini sürüyor. Ekip, Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur ancak olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir.

Diğer yandan, Melahat bu sefer mahalle kasabı Rafet'e kaçar ve bu durum mahalledeki dengeleri sarsar. Uzun süredir beklediği bir mola fırsatı bulan Ünal, rahat bir nefes alırken, Şule İpek’in abisi Berkecan'dan etkilenir. Ancak, bu durumu fark eden Haydar Berk, oyunu bozmak için harekete geçer.

ARKA SOKAKLAR'IN 671.BÖLÜM FRAGMANI 

Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar'ın 671.bölüm fragmanında Tunç ve Metin kaçırılıyor. 

Ekip, gençleri hedef alan bir çetenin izini sürüyor. Çeteyi çökertmek için yapılan bir operasyon, Hüsnü'nün ailesine kadar uzanıyor. Bu sırada Metin ve Tunç da rehin alınıyor.

Arka Sokakların 671.bölüm 1 ve 2 fragmanlarına Kanal D'nin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.  Ayrıca dizi, 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de izleyici ile buluşacak. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.