Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Türkiye Yol Durumu

Bursa Hayat Gazetesi - Türkiye Yol Durumu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Türkiye Yol Durumu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Alternatif güzergah tavsiyesi! Türkiye geneli yol durumu 7 Aralık 2025 Haber

Alternatif güzergah tavsiyesi! Türkiye geneli yol durumu 7 Aralık 2025

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 7 Aralık 2025 tarihli raporunda birçok güzergâhta süren yol bakım ve onarım çalışmalarının trafik akışını zaman zaman yavaşlattığını duyurdu. Yetkililer, şerit daralmaları nedeniyle oluşabilecek yoğunluklara karşı sürücüleri dikkatli olmaya çağırdı ve mümkünse alternatif güzergâhları kullanmalarını önerdi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle; Aydın -Denizli Otoyolu Pamukkale bağlantı köprüsü üzerinde yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle 05.12.2025 ile 09.12.2025 tarihleri arasında Pamukkale -Denizli il yolunun Pamukkale istikametinde otoyola katılım kolu ve otoyol Pamukkale kavşağından Denizli çıkış kolu tamamen araç trafiğine kapatılmıştır. Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolunun Mersin Serbest Bölge Kavşağı-Tarsus Organize Kavşağı Kesimi 3-8.km.leri arasında üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Mersin-Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. TEM Otoyolu Saray Kavşağından Yol üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Otoyola girişler trafiğe kapatılmıştır. Çalışmalar 27.11.2025 Perşembe günü Saat 08:00’da başlamış olup, 7/24 saat esasına göre devam edilmektedir. Kütahya - Eskişehir yolunun 16 - 24 km. arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, Eskişehir-Kütahya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kütahya-Eskişehir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır. Amasya-Taşova yolunun 13-16.km.leri arası Akdağ Tüneli mevkiinde kaya heyelanı çalışmaları nedeniyle ulaşım Akdağ tünelinin Taşova yönünde iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Elazığ-Diyarbakır yolunun 46-48.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Piraziz-Giresun-Tirebolu Yolunun 35. km. sinde yapılmakta olan yaya üst geçidi yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 19-52.km.leri arasında bulunan tünellerde (Orhan Büyükalp-Adnan Sezgin-Altan Ayağ-Phaselis) bakım onarım çalışmaları nedeniyle 17.11.2025-19.12.2025 tarihleri arasında (Cumartesi ve Pazar günleri hariç) 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 43-49.km.leri arasında (Çaydeğirmeni Belde Geçişi) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 5-6.km.leri arasında toprak işleri, sanat yapıları, heyelan ıslahı ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Hangi yollar kapalı olacak? Türkiye geneli yol durumu 27 Kasım 2025 Haber

Hangi yollar kapalı olacak? Türkiye geneli yol durumu 27 Kasım 2025

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 27 Kasım 2025 tarihli raporuna göre, Türkiye genelinde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmaları belirli güzergahlarda trafik akışını etkiliyor. Söz konusu bölgelerde şerit daraltmaları ve kontrollü geçiş uygulamaları uygulanmakta olup, sürücülerden özellikle yoğun saatlerde dikkatli olmaları istendi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle; 687-01 k.k No'lu Beyşehir-Derebucak yolunun 26-29.km.leri arasında saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında patlatmalı yol çalışması yapılacağından yol trafiğe kapatılacaktır. TİS (Toprakkale-İskenderun) Otoyolunun İskenderun Batı Kavşağı-Serbest Bölge Kavşağı Kesimi 2-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 15-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Selçuk-Kuşadası yolunun 2-6.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Nevşehir-Avanos-Kayseri yolunun 60-65.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Kulu-Cihanbeyli yolunun 2-4.km.leri arasında (Kulu Bölge Hastanesi-Dinek Kavşağı) kavşak yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Manavgat-Alanya yolunun 38-43.km.leri arasında bulunan tünellerde (Devren, Ilıksu-Ulaş, Çandırtepe) bakım onarım çalışmaları nedeniyle 17.11.2025-30.01.2026 tarihleri arasında 09:00-23:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır. Çanakkale-Çan yolunun 25-26.km.leri arasında patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle 27.11.2025 tarihinde 11:00-16:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacaktır. Sivas-Zara yolunun 42-43.km.leri arasında sanat yapıları ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Diyarbakır-Mardin yolunun 10-13.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Bayburt-Erzurum yolunun 12-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

KGM’den trafik uyarısı! Türkiye geneli yol durumu 25 Kasım 2025 Haber

KGM’den trafik uyarısı! Türkiye geneli yol durumu 25 Kasım 2025

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 24 Kasım 2025 tarihli raporuna göre, Türkiye genelinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları bazı güzergâhlarda trafik akışını etkiliyor. Şerit daralmaları ve kontrollü geçiş uygulamaları, sürücülerin yolda daha dikkatli olmasını gerektiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle; İzmir-Aydın Otoyolunun 0-1.km.leri arasında (Aydın Çevre Yolu) ve Bağlantı Yollarında Aydın-İzmir istikametindeki Germencik ayrım kolu arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 24.11.2025-12-12.2025 tarihleri arasında ulaşıma kapatılacaktır. Trafik akışı Selahattin Tüneli üstündeki servis yolundan (geri dönüş yolu) sağlanacaktır. Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolunun Mersin Serbest Bölge Kavşağı-Tarsus Organize Kavşağı Kesimi 3-8.km.leri arasında üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Mersin-Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Beyşehir-Derebucak yolunun 28-29.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle patlatma yapılacağından 25.11.2025 günü saat13:00-15:00 arası trafiğe kapatılacaktır. İzmit-Yalova yolunun 11-12.km.leri arasında19.11.2025 tarihinden itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından menfez çalışması nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş geliş olarak sağlanmaktadır. Ankara-Konya yolunun 34-37.km.leri arasında18.11.2025 tarihinden itibaren yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Konya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Konya-Ankara istikametinden iki yönlü (Gidiş-Geliş) olarak sağlanmaktadır. Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 19-52.km.leri arasında bulunan (Orhan Büyükalp-Adnan Sezgin-Altan Ayağ-Phaselis) Tünellerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 17.11.2025-19.12.2025 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar günleri hariç) 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır. Kelkit-Erzincan İl Sın. yolunun 57-58.km.leri arasında 17.11.2025 tarihinde sanat yapıları bakım onarım çalışmaları yapılması nedeniyle Erzurum-Erzincan istikameti sağ şerit trafiğe kapatılmış olup ulaşım sol şerit den sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Tokat-Niksar yolunun 3-8.km.leri arasında13.11.2025 tarihinden itibaren yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Pınarbaşı-Göksun yolunun 35-37.km.leri arasında 06.11.2025 tarihinden itibaren menfez çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Trabzon-Rize yolunun 26.km.sinde bulunan Araklı tünelinin bölünmüş yolun Trabzon-Araklı yönündeki tüpünde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 25.11.2025-26.11.2025 tarihlerinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Bakım çalışmaları trafik akışını etkileyebilir! Türkiye geneli yol durumu 12 Kasım 2025 Haber

Bakım çalışmaları trafik akışını etkileyebilir! Türkiye geneli yol durumu 12 Kasım 2025

Karayolları Genel Müdürlüğü, 12 Kasım 2025 tarihli açıklamasında, bazı güzergahlarda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarının trafik akışını yavaşlatabileceğini bildirdi. Sürücülere, yol güvenliği için trafik işaretlerine hassasiyetle uymaları tavsiye edildi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle; Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi 0-11.km.leri arasındaki Bolu Dağı Geçişinde (Bolu Tüneli dahil) uzatılan tünel portal yapısının alın kısmında kaplama çalışması nedeniyle 03.11.2025-20.11.2025 tarihleri arasında hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında Ankara istikametinde 2 şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 1 şeritten sağlanacaktır. Trafiğin yoğunluk durumuna göre çalışma saatlerinde değişiklik yapılacaktır. TİS (Toprakkale-İskenderun) Otoyolunun İskenderun Batı Kavşağı-Serbest Bölge Kavşağı Kesimi 2-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Pamukyazı-Torbalı yolunun 8-9.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Kulu-Cihanbeyli yolunun 2-4.km.leri arasında (Kulu Bölge Hastanesi-Dinek Kavşağı) kavşak yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Tekirdağ-Muratlı yolunun 17-21.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Kayseri-Niğde yolunun 5-10.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Kütahya-Bozüyük yolunun 0-1.km.leri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Kütahya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Eğirdir-Gelendost yolunun 42-50.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Trabzon-Rize yolunun 21-25.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle Rize yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır. Reşadiye-Koyulhisar-Suşehri yolunun 27-29.km.leri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Suşehri-Amasya istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sol şeritten sağlanmaktadır.

25 Ağustos 2025 Türkiye yol durumu: Hangi yollarda çalışma var, hangi güzergahlar kapalı? Haber

25 Ağustos 2025 Türkiye yol durumu: Hangi yollarda çalışma var, hangi güzergahlar kapalı?

Karayolları Genel Müdürlüğü, 25 Ağustos 2025 tarihli günlük yol durumu bültenini yayımladı. Sürücüler için hayati öneme sahip güzergah uyarıları ve alternatif geçiş bilgileri haberimizde. GECE YOLCULUĞU YAPACAKLAR DİKKAT: TEM OTOYOLU’NDA GECE KAPANIŞI TEM Otoyolunun Kandıra Kavşağı ile İzmit Doğu Kavşağı arasındaki 0-7. kilometreleri arasında yapılan üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında, her gün 22:00 - 06:00 saatleri arasında Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılıyor. Bu saat aralığında ulaşım, İzmit Doğu Kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriliyor. Ayrıca: D-100 yolundan TEM Otoyolu İzmit Doğu Gişelerine ve Kandıra Gişelerine girişler, Kuzey Marmara Otoyolu TEM İzmit Kavşağından İstanbul yönüne geçişler geçici olarak kapatıldı. EDİRNE-GÜMÜŞOVA ARASINDA GECE ŞERİT DARALTMALARI Edirne Batı Kavşağı ile Gümüşova Kavşağı arasında ise farklı noktalarda yapılan yama ve onarım çalışmaları sebebiyle her gün 21:00 - 06:00 saatleri arasında şerit daraltması uygulanıyor. Ulaşım, diğer şeritlerden kontrollü şekilde sağlanıyor. Sürücülerin şerit değişikliklerine karşı dikkatli olmaları gerekiyor. ANKARA-KIRIKKALE YOLUNDA KÖPRÜ ÇALIŞMASI: TRAFİK YÖN DEĞİŞTİRDİ Ankara-Kırıkkale yolunun 37-39. kilometreleri arasında yer alan DDY1 Köprüsü’nde yürütülen yaklaşım dolgusu çalışmaları nedeniyle Ankara-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, karşı istikametten çift yönlü olarak veriliyor. Çalışmaların 3 Ekim 2025 tarihine kadar sürmesi bekleniyor. EGE BÖLGESİ'NDE YOL YAPIMLARI DEVAM EDİYOR Muğla-Denizli yolunun 30-35. kilometreleri arasında süren yol yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor. Aynı şekilde: Sakarya-Bilecik yolunun 26-28. kilometrelerinde, Yozgat-Kırıkkale yolunun 68-71. kilometrelerinde, Eğirdir-Gelendost-Şarkikaraağaç yolunun 20-29. Kilometrelerinde yol yapım çalışmaları devam ediyor ve bu güzergahlarda da bölünmüş yolların bir kısmı çift yönlü kullanılıyor. DOĞU VE KARADENİZ GÜZERGAHLARINDA DA KONTROLLER SÜRÜYOR Bayburt-Erzurum yolunun 17-22. kilometreleri arasında yapılan çalışmalarda sol şerit kapatılarak ulaşım sağ şeritten iki yönlü sağlanıyor. Elazığ-Keban yolunun 51-52. kilometreleri arasında ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Kurucaşile-Cide yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki yapım çalışmalarında ise sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları büyük önem taşıyor. SÜRÜCÜLERE UYARI: ALTERNATİF GÜZERGAHLARI TERCİH EDİN Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri, sürücülerin özellikle gece saatlerinde trafiğe kapalı yollar ve daraltılan şeritler konusunda dikkatli olmalarını, trafik işaret ve yönlendirmelerine uymalarını, mümkünse alternatif güzergahları kullanmalarını tavsiye ediyor.

Türkiye yol durumu | Yola çıkacaklar dikkat! 4 Mart 2025 Haber

Türkiye yol durumu | Yola çıkacaklar dikkat! 4 Mart 2025

Türkiye yol durumu | Yola çıkacaklar dikkat! 4 Mart 2025… Sürücülerin güvenli ve sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğü, yolların durumu hakkında sık sık güncellemeler yayımlıyor. Bu bültenler, özellikle yol yapım çalışmaları, bakım-onarım gibi nedenlerle kapanan yollar hakkında bilgi veriyor. Yola çıkmadan önce bu bilgilere ulaşmak, sürücülerin zaman kaybını ve gereksiz trafik sıkışıklığını önlemelerine yardımcı oluyor. Türkiye yol durumu | Yola çıkacaklar dikkat! 4 Mart 2025… TÜRKİYE YOL DURUMU | YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT! 4 MART 2025 Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle; İzmir-Aydın Otoyolunun Aydın Güney Kavşağındaki Aydın-Muğla devlet yolundan her iki yönde çevre yoluna bağlantıyı sağlayan kollar üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 26.02.2025-24.03.2025 tarihleri arasında ulaşıma kapatılacak olup, ulaşım Aydın şehir merkezinden sağlanacaktır. TAG Otoyolunun Yılankale Kavşağı-Ceyhan Kavşağı Kesimi 4-10.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ankara-Kırıkkale yolunun 37-38.km.leri arasında bulunan DDY1 Köprüsünün yaklaşım dolgularının yapılması çalışmaları nedeniyle Ankara-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Konya-Afyonkarahisar yolunun 21-22.km.leri arasındaki Sızma Mahallesi Mevkiinde Konya Çevre Yolu Köprülü Kavşak Yapımı nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Burdur-Antalya yolunun 44-45.km.leri arasında köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Tekirdağ-Büyükçekmece yolunun 24-28.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Karabük-Eskipazar yolunun 34-35.km.leri arasında bulunan Eskipazar Mermer Kavşağında düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 21-23.km.leri arasında toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım Zara-İmranlı istikametinden sağlanmaktadır. Diyarbakır-Bismil-Batman yolunun 0-4.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 34.km.sinde bulunan Sarp 1 Tüneli girişinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Türkiye Geneli Yol Durumu | Hangi yollarda çalışmalar var? 1 Ocak 2025 Haber

Türkiye Geneli Yol Durumu | Hangi yollarda çalışmalar var? 1 Ocak 2025

Yılın ilk gününde seyahat edecek olan sürücüler için Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli bir uyarı geldi. Yapılacak yol bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle bazı bölgelerde trafik akışında aksamalar yaşanabilir. Bu nedenle, yola çıkmadan önce güzergahınızdaki olası değişiklikleri öğrenmeniz, seyahatinizi daha güvenli ve sorunsuz hale getirecektir. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYARILAR VE YOL DURUMU BİLGİLERİ (Bu kısımda Karayolları Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden alınan güncel yol durumu bilgilerine yer verilmesi gerekmektedir. Ben bir yapay zeka modeli olduğum için gerçek zamanlı yol durumu bilgilerini sunamam. Ancak, bir haber sitesinde bu kısım KGM'nin web sitesinden alınan en güncel verilerle doldurulacaktır. Aşağıda örnek bir gösterim ve KGM'nin kaynaklarına nasıl ulaşabileceğiniz bilgisi yer almaktadır.) ÇALIŞMA YAPILAN YOLLAR: Soma-Savaştepe Yolu (10-51) 42-47. kilometreler arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bildirim Tarihi: 25.03.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Balıkesir-Dursunbey Yolu (230-03) 50-64. kilometreler arasında çeşitli kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bildirim Tarihi: 29.02.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Balıkesir-Dursunbey Yolu (230-03) 34-35. kilometreler arasında yol sathında çökme nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmı trafiğe kapalı olup diğer kısmı çift yönlü olarak kullanılmaktadır. Bildirim Tarihi: 19.08.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Altınoluk-Edremit Yolu (550-06) 18-19. kilometreler arasında istinat duvarı çalışmaları nedeniyle Edremit yönünde bir şerit kapalıdır, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bildirim Tarihi: 17.05.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Çanakkale-Ezine Yolu (17-25) 24-28. kilometreler arasında sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü şekilde sağlanmaktadır. Bildirim Tarihi: 03.11.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Edremit-Çanakkale Yolu (550-05) Assos ve Troya tünellerinde bakım çalışmaları nedeniyle 10-12 Ekim 2024 tarihlerinde 10:00-17:00 saatleri arasında yol kapatılmış, trafik eski devlet yoluna yönlendirilmiştir. Bildirim Tarihi: 10.10.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Bursa-Keles Yolu (16-50) 48-53. kilometreler arasında yol çalışmaları nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır. Bildirim Tarihi: 18.11.2023 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Bursa-Orhaneli Yolu (16-51) Doğancı Tüneli çevresinde (9-13. kilometreler) yol çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendirilmiştir. Bildirim Tarihi: 12.09.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Bursa-Karacabey-Orhaneli-Harmancık Yolu (16-51) 26-27 ve 83-84. kilometrelerde belirli saatlerde patlatmalı yol çalışmaları yapılacak olup yol kısa süreli trafiğe kapatılacaktır. Bildirim Tarihi: 31.10.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Bursa-Karacabey Yolu (16-77) 7-8. kilometreler arasında yol çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendirilmiştir. Bildirim Tarihi: 15.05.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025 Mudanya-Gemlik Yolu (16-80) 6-13. kilometreler arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kapalı olup ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır. Bildirim Tarihi: 07.05.2024 Güncelleme Tarihi: 01.01.2025

Türkiye geneli yol durumu | Trafik akışı hangi yollardan sağlanacak? 6 Aralık 2024 Haber

Türkiye geneli yol durumu | Trafik akışı hangi yollardan sağlanacak? 6 Aralık 2024

Türkiye yol durumu | Trafik akışı hangi yollardan sağlanacak? 6 Aralık 2024… Sürücüler yola çıkmadan önde yol durumu ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Konu ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü bir bülten yayınladı. Bu bültende çalışma yapılacak yollar duyuruldu. Türkiye yol durumu | Trafik akışı hangi yollardan sağlanacak? 6 Aralık 2024… TÜRKİYE YOL DURUMU | TRAFİK AKIŞI HANGİ YOLLARDAN SAĞLANACAK? 6 ARALIK 2024 Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle; Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören-Tayakadın kavşakları arası İstanbul-Edirne (Kuzey) istikametinde yol bakım onarım çalışmasından dolayı bant aktarımı yapılacak olup, trafik akışı Edirne-İstanbul (Güney) istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır. Aydın-Denizli Otoyolunun 14-15.km.leri arasında yapılacak olan şev çalışmaları nedeyle,18.11.2024 tarih arasında Denizli istikametinde iki şerit trafiğe kapatılacak olup trafik akışı sol şeritten sağlanmaktadır. Toprakkale-İskenderun (TİS) Otoyolunda Serbest Bölge Kavşağı-Erzin Kavşağı arasında ve Gözeneler kavşağı civarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır. Mudurnu-Nallıhan yolunun 4-13.km.leri arası yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalıdır. Alternatif güzergah olarak; Nallıhan-Sakarya istikameti için, Göynük-Taraklı-Geyve-Sakarya yolu, ve Sakarya - Nallıhan istikametine gidecek taşıtlar için ise Geyve-Taraklı-Göynük-Nallıhan güzergahı kullanılmaktadır. Kayseri-Niğde yolunun 14-20.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Çorum-Amasya İl Sn.-Tokat İl Sn. yolunun 39-42.km.leri arasında bulunan Aydınca Tüneli Elektromekanik Sistemleri Bakım Çalışması nedeniyle ulaşım Aydınca Köyünden sağlanmaktadır. Afyonkarahisar-İzmir yolunun 40.km.sinde bulunan Karahisar Köprüsünün genleşme derz onarımı nedeniyle İzmir-Afyonkarahisar yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım yan yoldan sağlanmaktadır. Trabzon-Rize yolunun 29.km.sinde bulunan Karadere Köprüsünün Rize yönünde derz onarım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Akseki-İbradı Yolunun 31-32.km.leri arasında patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 06.12.2024 Cuma günü 10:00-17:00 saatleri arasında aralıklarla yol trafiğe kapatılacaktır. Cevizli-Derebucak-İbradı güzergahı alternatif hat olarak tespit edilmiştir. Sakarya-Bilecik İl Sınırı-Bozüyük yolunun 20-22.km.leri arasında toprak işleri ve üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten iki yönlü olarak kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Yola çıkacak sürücüleri ilgilendiren haber! Türkiye yol durumu |14 Kasım 2024 Haber

Yola çıkacak sürücüleri ilgilendiren haber! Türkiye yol durumu |14 Kasım 2024

Yola çıkacak sürücüleri ilgilendiren haber! Türkiye yol durumu |14 Kasım 2024… Yola çıkmadan önce araştırma yapan sürücüler hani yolda çalışma olup olmadığını öğrenmek istiyor. Hangi yollar çalışma nedeniyle kapalı olacak? Yola çıkacak sürücüleri ilgilendiren haber! Türkiye yol durumu |14 Kasım 2024… YOLA ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ İLGİLENDİREN HABER! TÜRKİYE YOL DURUMU |14 KASIM 2024 14 Kasım Perşembe günü bu yollarda çalışma yapılacak; TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı Kesimi 0-11.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (11.11.2024-07:00/15.11.2024-17:00) TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı Kesimi 0-4.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Adana-Ceyhan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (13.11.2024-03.12.2024) İzmir Çevre Otoyolunun Karşıyaka Batı Kavşağı-Çiğli Kavşağı Kesimi 0-1.km.leri arasında Çiğli Viyadüğünde genleşme derzi yenileme çalışması nedeniyle 09.11.2024-23.11.2024 tarihleri arasında bazı şeritler kontrollü olarak trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır. 23.11.2024-07.12.2024 tarihleri arasında ise Bornova istikametine giden araçlar Yonca Kavşağı istikametine yönlendirilecektir. Kırıkkale-Kırşehir yolunun 1-4.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikametinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Uşak-Afyonkarahisar yolunun 11-16 ve 21-26.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Seydikemer-Söğüt yolunun 20-22.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 13-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Dursunbey-Harmancık istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-16.km.leri arasında kavşak ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 21-23.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 8. km. sinde bulunan Arhavi tünelinin, bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 13.11.2024 günü, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. Tirebolu-Doğankent yolunun 19-21.km.leri arasında yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.