Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İran’dan İstanbul ve Maskat’a uçuş müjdesi!

İran, Tahran Uluslararası İmam Humeyni Havalimanı’nın 25 Nisan itibarıyla İstanbul ve Maskat’ın da aralarında bulunduğu dış hat uçuşlarına yeniden açılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2026 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2026 23:11
Kaynak: AA
İran’dan İstanbul ve Maskat’a uçuş müjdesi!

Tahran Uluslararası İmam Humeyni Havalimanı’na ilişkin açıklamanın İran’ın yarı resmi Tesnim Haber Ajansı tarafından yayımlandığı bildirildi.

İstanbul ve Maskat’a yapılacak uluslararası uçuşların, havalimanından yarından itibaren tekrar başlayacağı açıklandı.

Uçuşların Iran Air, Mahan Hava Yolları, Iran Air Tour ve Sepehran Hava Yolları tarafından yapılacağı, uçuş planlamasının ise İran Sivil Havacılık Örgütü’nün vereceği izinler doğrultusunda güncelleneceği ifade edildi.

28 Şubat’ta ABD ve İsrail’in saldırılarıyla başlayan savaşın ardından İran’daki havalimanlarının kapatıldığı bildirilmişti.

40 gün devam eden süreçte, İran’daki havalimanlarının da hedef alındığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.