Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Gayriresmi Toplantısı kapsamında İstanbul’da TDT Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev ve üye ülkelerin dışişleri bakanlarını ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2026 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2026 20:09
Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı

İstanbul’da gerçekleştirilen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Gayriresmi Toplantısı çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TDT Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev ile üye ülkelerin dışişleri bakanlarıyla bir araya geldi.

Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ndeki kabulde, TDT Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev’in yanı sıra Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyor Saidov, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev ve Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alibek Bakayev de hazır bulundu.

Kabulde ayrıca Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı-Bursa Hayat-2

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı-Bursa Hayat-3

Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı-Bursa Hayat-3

Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyor Saidov.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı-Bursa Hayat-5

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alibek Bakayev.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT üye ülkelerinin dışişleri bakanlarını ağırladı-Bursa Hayat-6

TDT Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.