Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor maçında Polis Haftası coşkusu: Üniformalı çocuklar ilgi odağı oldu

Eskişehir’de oynanan Ankara Demirspor - Bursaspor mücadelesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü unutulmadı. Polis Haftası kapsamında minik çocuklar, polis ve asker üniformalarıyla sahaya çıkarak izleyenlerin takdirini topladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2026 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2026 15:45
Kaynak: İHA
Bursaspor maçında Polis Haftası coşkusu: Üniformalı çocuklar ilgi odağı oldu

Eskişehir Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu’nda şampiyonluk atmosferinde geçen maçta, sporseverleri duygulandıran bir etkinliğe imza atıldı. Polis Haftası dolayısıyla hazırlanan organizasyonda, her iki takımın futbolcuları sahaya ellerinden tuttukları minik çocuklarla birlikte çıktı.

GÖREVLİ POLİSLERLE HATIRA FOTOĞRAFI

Sahaya çıkan çocuklara özenle hazırlanmış polis ve asker üniformaları giydirildi. Minik "güvenlik güçleri", yeşil sahaya adım atmadan önce stadyumda görev yapan polis memurlarıyla bir araya geldi. Görev başındaki polislerle sohbet eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren minikler, stadyumdaki taraftarlardan büyük alkış aldı.

İSTİKLAL MARŞI’NDA GURUR TABLOSU

Seremoni esnasında İstiklal Marşı okunurken futbolcuların önünde üniformalarıyla hazır bulunan çocuklar, stadyumda görsel bir şölen oluşturdu. Hem Polis Haftası’na dikkat çeken hem de vatan sevgisini yeşil sahaya taşıyan bu anlamlı etkinlik, maçın en çok konuşulan anlarından biri oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.