Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutköy, Akpınar ve Yeniceabat’tan 100 çocuk Bursaspor maçında…

Geleceğin sporcularını ve taraftarlarını yetiştirmeyi hedefleyen Osmangazi Belediyesi, 100 çocuğu Bursaspor maçında ağırladı. Sporu çocukların hayatının doğal bir parçası haline getirmeyi amaçlayan belediye, mahallelerden topladığı çocukları tribün atmosferiyle buluşturarak onlara unutulmaz bir deneyim sundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2026 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2026 10:49
Muhabir: Servet Semerci Yakuli
Armutköy, Akpınar ve Yeniceabat’tan 100 çocuk Bursaspor maçında…

Bursa’nın çocukları, şehrin en büyük markası Bursaspor ile tanışmaya devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi'nin organizasyonuyla Armutköy, Akpınar ve Yeniceabat’tan stada getirilen 100 minik taraftar, ilk stat deneyimlerinde tarihi bir skora tanıklık etti.

Adanaspor karşısında alınan 6-0’lık galibiyette pay sahibi olan çocukların coşkusu, tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

Armutköy, Akpınar ve Yeniceabat’tan 100 çocuk Bursaspor maçında… -Bursa Hayat-2

Şehir bilincini spor sevgisiyle harmanlayan bu anlamlı tur, çocukların hafızalarında silinmeyecek izler bıraktı.

Maçın ardından büyük bir mutluluk yaşayan çocuklar, kendilerini sporun güzellikleriyle buluşturan Başkan Aydın’a minnettarlıklarını sundular.

Kaynak: Servet Semerci Yakuli

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.