Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürücülere alternatif rota uyarısı! | Bursa yol durumu 4 Mart 2026

Bursa genelinde sürdürülen yol yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında bazı güzergahlarda geçici trafik düzenlemeleri yapıldı. Sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk oluşabileceği belirtilirken, sürücülerin alternatif yolları tercih etmeleri ve güvenli takip mesafesini korumaları istendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2026 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2026 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
Sürücülere alternatif rota uyarısı! | Bursa yol durumu 4 Mart 2026

Bursa’daki yol yenileme faaliyetleri özellikle işlek güzergahlarda trafiği etkiliyor.

Çalışmalar sırasında ulaşımın aksamaması için önlemler alınsa da, şeritlerin geçici olarak daraltılması sürücülerin yavaş seyretmesine neden oluyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende trafiğe kapatılacak yollar şöyle;

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 13-15.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Bursa-Ankara istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

İzmir-Aydın Otoyolunun 0-1.km.leri ile İzmir Çevre Otoyolunun Gaziemir Kavşağı arasında orta refüjde otoyol aydınlatma direklerinin değiştirilmesi ve aydınlatma sisteminin revizyonu çalışmaları nedeniyle 22:00-05:00 saatleri arasında yolun orta ve sol şeridi kontrollü olarak trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır.

TAG Otoyolunun Düziçi Kavşağı-Bahçe Kavşağı Kesimi 1-2.km.leri arasında viyadük genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 51-54.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kahramankazan-Ankara istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 69-72.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 31-33.km.leri arasında (Beycik Mevkii) meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Sarıgöl-Buldan yolunun 22-26.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Tuzluca-Iğdır yolunun 8-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Van-Hakkari yolunun 71-79.km.leri arasında tünel ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Rize yolunun 31-32.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Rize istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.