Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi’de anneler, kitap okuma alışkanlıklarını güçlendiriyor

Osmangazi Belediyesi, anneler için düzenlediği "Kütüp-Anne" etkinliğiyle kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı hedefledi. Etkinlikte, anneler Gece Yarısı Kütüphanesi kitabı üzerinde tartışarak keyifli bir kitap okuma deneyimi yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2025 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2025 16:25
Muhabir: Nagihan ER
Osmangazi’de anneler, kitap okuma alışkanlıklarını güçlendiriyor

Osmangazi Belediyesi, kitap okumayı seven anneleri bir araya getirdiği "Kütüp-Anne" etkinliğiyle dikkat çekti. Annelerin, hem kendi okuma alışkanlıklarını güçlendirmeyi hem de çocuklarına kitap sevgisini aşılamayı amaçladığı etkinlik, Hüdavendigar Yetenek Evi Kütüphanesi'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan anneler, daha önce okudukları Gece Yarısı Kütüphanesi adlı kitabın kritiğini yaptı. Kitap üzerine keyifli bir sohbet ortamı oluşturan anneler, birlikte okumanın ve kitap üzerine konuşmanın verimliliği hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Kütüp-Anne etkinliğinin sonunda, annelere, çocuklarıyla birlikte kitap okurken dikkat etmeleri gereken bazı önemli kurallar hakkında rehberlik sunuldu. Çocuklarla kitap tartışmanın, okuma alışkanlıklarını pekiştirme konusunda ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi, Kütüp-Anne etkinliğiyle, anne ve çocuklar arasındaki okuma alışkanlıklarını güçlendirmeyi ve kitap sevgisini aşılamayı amaçlayarak kültürel farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Kaynak: Nagihan ER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.