Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de bilek güreşi heyecanı zirvede!

Ramazan arasının sona ermesiyle birlikte İnegöl Belediyesi 9. Okullar Arası Spor Festivali kaldığı yerden devam ediyor. Festival kapsamında 20 okuldan 147 öğrenci, bilek güreşi müsabakalarında ter döktü.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2026 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2026 11:25
Muhabir: Fethiye AKIN
İnegöl’de bilek güreşi heyecanı zirvede!

İnegöl Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 9. Okullar Arası Spor Festivali, ramazan arası sonrasında tekrar start aldı.

14 farklı branş ve 73 kategoride düzenlenen organizasyona 80 okuldan 600’ü aşkın takım ve toplam 4 bini aşkın öğrenci katılıyor.

Ramazan öncesi basketbol, satranç, dart, güreş, spor tırmanış ve oryantiring branşlarında turnuvalar tamamlanmıştı.

İnegöl’de bilek güreşi heyecanı zirvede!-Bursa Hayat-2

BİLEK GÜREŞİ HEYECANI İNEGÖL’DE ZİRVE YAPTI

Festivalin 7. branşı olan bilek güreşi, bugün Akhisar Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Müsabakalarda, 20 okuldan öğrenciler dört ayrı kategoride performanslarını sergiledi.

Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılan karşılaşmalar, izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

İnegöl’de bilek güreşi heyecanı zirvede!-Bursa Hayat-3

BİLEK GÜREŞİNDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bilek güreşi müsabakalarının ardından Akhisar Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreni, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü.

Kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar ve meclis üyelerinin elinden kupa ve madalyalarını aldı.

İnegöl’de bilek güreşi heyecanı zirvede!-Bursa Hayat-4

İnegöl’de bilek güreşi heyecanı zirvede!-Bursa Hayat-5

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.