Bursa’da Abdal Meydanı'ndaki Tarihi Taş Fırın önünde kuyruk eksik olmuyor. Tarihi fırın Bursa'nın en eski lezzet duraklarından biri olmaya devam ediyor.
Haber Giriş Tarihi: 14.11.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2024 11:27
Muhabir:
Fethiye AKIN
Bursa'nın simgesi haline gelen Abdal Meydanı'ndaki Tarihi Taş Fırın, Bursalıların uğrak noktası…
Sunulan kaliteli hizmet nedeniyle fırın önünde kuyruk eksik olmazken Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerli- yabancı turist de burayı ziyaret etmeden gitmiyor.
‘TAHİNLİ PİDE FAVORİM’
Bursalılara Tarihi Taş Fırın’ı neden tercih ettiklerini sorduk.
İşte aldığımız yanıtlar;
Ersel Yılmaz, geleneksel yöntemlerle üretilen ürünlerin lezzetinden vazgeçemediğini belirterek ekliyor ‘Özellikle tahinli pide favorim. Buranın dışında tahinli pide almıyorum.’
‘KUYRUĞU GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORLAR’
Doğal ve kaliteli olması nedeniyle bu fırından alışveriş yaptığını belirten Ayşe Kibar ise,
‘Abdal Meydanı tarihi dokusu ve geleneksel görünümü ile beni cezbediyor. Nostaljik bir deneyim yaşamak istediğimde buraya geliyorum. Hatta şehir dışından gelen arkadaşlarımı da ilk buraya getiriyorum. Çok beğeniyorlar. Kuyruğu görünce şaşırıyorlar ama ürünleri tadınca onlar da hak veriyor. Memnun kalıyorlar. Güzel bir ortam ve kaliteli ürünler üretiliyor. Herkes görmeli ve ürünleri tatmalı diye düşünüyorum. Zaten bir kez gelen sürekli gelmek istiyor.’ açıklamasında bulundu.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursalıların uğrak noktası! Kuyruk eksik olmuyor
Bursa’da Abdal Meydanı'ndaki Tarihi Taş Fırın önünde kuyruk eksik olmuyor. Tarihi fırın Bursa'nın en eski lezzet duraklarından biri olmaya devam ediyor.
Bursa'nın simgesi haline gelen Abdal Meydanı'ndaki Tarihi Taş Fırın, Bursalıların uğrak noktası…
Sunulan kaliteli hizmet nedeniyle fırın önünde kuyruk eksik olmazken Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerli- yabancı turist de burayı ziyaret etmeden gitmiyor.
‘TAHİNLİ PİDE FAVORİM’
Bursalılara Tarihi Taş Fırın’ı neden tercih ettiklerini sorduk.
İşte aldığımız yanıtlar;
Ersel Yılmaz, geleneksel yöntemlerle üretilen ürünlerin lezzetinden vazgeçemediğini belirterek ekliyor ‘Özellikle tahinli pide favorim. Buranın dışında tahinli pide almıyorum.’
‘KUYRUĞU GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORLAR’
Doğal ve kaliteli olması nedeniyle bu fırından alışveriş yaptığını belirten Ayşe Kibar ise,
‘Abdal Meydanı tarihi dokusu ve geleneksel görünümü ile beni cezbediyor. Nostaljik bir deneyim yaşamak istediğimde buraya geliyorum. Hatta şehir dışından gelen arkadaşlarımı da ilk buraya getiriyorum. Çok beğeniyorlar. Kuyruğu görünce şaşırıyorlar ama ürünleri tadınca onlar da hak veriyor. Memnun kalıyorlar. Güzel bir ortam ve kaliteli ürünler üretiliyor. Herkes görmeli ve ürünleri tatmalı diye düşünüyorum. Zaten bir kez gelen sürekli gelmek istiyor.’ açıklamasında bulundu.
Kaynak: Fethiye AKIN
Son Haberler
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı sona erdi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Dünya İnsan Hakları Günü mesajı
Bursa’da tesadüfen doğal gaz buldu! 52 saattir yanıyor