Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da depo hedef alındı: Avukat yaşamını yitirdi!

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir depoya yönelik gerçekleştirilen s*lahlı saldırı, can kaybıyla sonuçlandı. Olayda bir avukat yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2026 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2026 08:14
Kaynak: İHA
Bursa’da depo hedef alındı: Avukat yaşamını yitirdi!

Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, baba ve iki kızının bulunduğu depo hedef alındı.

İddialara göre, saldırı dışarıdan gelen bir araçtan gerçekleştirildi.

Açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Elif Ç. dizinden yaralanırken, kız kardeşi avukat Hatice Kocaefe ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bursa’da depo hedef alındı: Avukat yaşamını yitirdi!-Bursa Hayat-2

Elif Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın alacak-verecek anlaşmazlığından doğan bir husumet sonucu gerçekleştiği öne sürülürken, jandarma timleri firari şüphelilerin yakalanması için kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Bursa’da depo hedef alındı: Avukat yaşamını yitirdi!-Bursa Hayat-3

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.