Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da 3 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe yol açtı. İddiaya göre yangının çıkış nedeni semaverden kaynaklandı. Olayda can kaybı yaşanmazken çatı katı kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2025 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2025 11:57
Kaynak: İHA
Bursa’da 3 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu!

Bursa’da bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi’nde bulunan 3 katlı binanın en üst katında henüz kesin nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Yangının, çatı katında yakılan semaverden kaynaklandığı iddia edildi.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Alevlerin kısa sürede büyüyerek çatı katını tamamen sardığını gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek alevlerin alt katlara sıçramasını önledi. Binada yaşayan vatandaşlar ise tedbir amaçlı tahliye edildi. Ekiplerin başarılı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yangının ardından yapılan ilk incelemelerde, çatı katında büyük çapta maddi hasar meydana geldiği görüldü. Yangının semaver kullanımından kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.