Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katliam gibi kaza! Yolcu servisi TIR’a çarptı: 6 ölü, 8 yaralı

Hatay’ın Antakya-Reyhanlı yolu Üzümdalı mevkiinde, park halindeki TIR’a çarpan yolcu servisi kazasında 6 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kazanın ardından incelemelerde bulundu ve başsağlığı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2025 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2025 17:52
Kaynak: İHA
Katliam gibi kaza! Yolcu servisi TIR’a çarptı: 6 ölü, 8 yaralı

Hatay’ın Antakya-Reyhanlı yolu Üzümdalı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Park halindeki bir TIR’a çarpan yolcu servisi, büyük bir faciaya yol açtı. Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada, yaralılar arasında birinin durumu ağır.

HATAY VALİSİ MASATLI’DAN AÇIKLAMA

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kazanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Kazazedelerin yakınlarıyla görüşerek başsağlığı dileklerini ileten Vali Masatlı, kazanın çok üzücü olduğunu belirtti.

Masatlı, “Kazayla ilgili ekiplerimiz detaylı bir şekilde çalışıyor. Üzücü bir olay. Buradan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. 6 ölümüz var. Biri ağır olmak üzere 8 yaralımız var,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatılırken, olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.