Hava Durumu

Yapay zeka masaya yatırılacak!

Blok zinciri ile dönüşecek endüstriler ile yapay zekanın kullanılabilir uygulamaları, robotik ve otonom araçların geleceğinin ele alınacağı "Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi" 22 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yapay zeka masaya yatırılacak!

Bilişim Derneği'nin düzenlediği "Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi", 22 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek. Bilişim Derneği'nden yapılan açıklamaya göre Bilişim Grubu, Bilişim Medyası Derneği (BMD), Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) ile İstanbul Okan Üniversitesi'nin desteklediği zirvede, yapay zekanın kullanılabilir uygulamaları ele alınacak.

Etkinlikte Endüstri 4.0 ve Sonrası, Bulut Bilişim ve Güvenlik, Nesnelerin İnterneti, Blok Zinciri ile Dönüşecek Endüstriler, Yapay Zeka'nın Kullanılabilir Uygulamaları, Robotik ve Otonom Araçlar, Savunma Sanayisi için Bilişim panelleri düzenlenecek.

ETKİNLİK 22 EYLÜL'DE

Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi 2018 etkinliğinde, Almanya ile anılan "Endüstri 4.0", Japonya ile anılan "Toplum 5.0'ın da ötesinde Türkiye ile anılması hedeflenen "Gelecek 5.0" yaklaşımının kamuoyunun gündemine taşınması amaçlanıyor. Zirve derneğin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

22 Eylül 2018 Cumartesi günü SETA İstanbul Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek "Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi"nde Habertürk'ten Cem Sünbül de konuşmacı olarak yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.