Hava Durumu

"Ömer o haini vur! -3- (Haini alnından vurup yere serdi)

Yazının Giriş Tarihi: 06.08.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.08.2021 07:30

Önceki makalelerimde söylediğim gibi; gayemiz tarihe bir not bırakmak ve gelecek neslin, içimizdeki ruhumuzu söndüren, kanımızı emen hainlerin içyüzünü görmelerini sağlamak; 250- 300 yıldır bizi sömüren emperyalistlerin maskelerini ve kimliklerini deşifre etmektir.

Şimdi Şehit Ömer HALİSDEMİRhikâyesine devam ediyoruz:

"Bu sırada telefona bakan ses değişti. Albay Ümit Bak ahizeyi almış, kendisine görevden alındığını anlatıyordu.

Aksakallı, ona da görevde olduğunu, mesajın geçersiz olduğunu anlatmaya çalıştı fakat karşısındaki adamın bir şey dinlediği yoktu.

"Anlat, anlat!.. Heyecanlı oluyor." diyerek alay ediyordu.

Aksakallı, Terzi'nin neden izin istediğini, olmaz denince eşini neden devreye soktuğunu şimdi anlıyordu. Düğün salonundaki tuhaflıkların sebebi de aynıydı. Kendisine tuzak kurmuşlardı. 

Güvendiği komutanları ve subayları aramaya başladı. Silahlarını alıp Özel Kuvvetlere gelmeliydiler. Durum kritikti, Silopi'deki adam, Ankara'ya gelmiş, yerine geçtiğini ilan ediyordu. Aynı adam İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nü aramış, Tümgen. Gökhan Sönmezateş'iMİT müsteşarı yapma vadiyle ikna edip cumhurbaşkanına suikast organizasyonunu üstlenmesini sağlamıştı. İstanbul, Ankara, İzmit, Eskişehir, Maraş, Konya, Eskişehir, Kosova'daki adamları organize etmiş, Ankara ve İstanbul'a yığmıştı. Hainlerin kimi izin almış, kimi izinsiz görev yerlerini terk etmişlerdi.

Genelkurmay başkanını aradı, ulaşılamıyordu.

Koruma subayını aradı. Astsubay Başçavuş Ömer HalisdemirÖzel Kuvvetlerde nöbetçiydi.

Barut gibi bir sesle:

-Ömer, sana vatan ve millet adına tarihi bir görev veriyorum. Tuğgeneral Terzivatan haini, isyancı, karargâha girmeden öldür! Bunun sonunda şahadet de var, biliyorsun. Seninle 20 yıldır beraberiz, hakkını helal et!

BU ŞEHADET BİR MİLLETİN YENİDEN DOĞUMUDUR!

-Baş üstüne komutanım! Helal olsun, siz de helal edin!

-Helal olsun Ömer'im! Allah yardımcın olsun!

Kalbi güm güm vuruyordu. Semih'ten uzun zamandır şüpheleniyordu. Radyoyu açtı, gurbet türküleri vardı.

Yol kenarında uygun bir noktada arabayı durdurdu, eşini indirdi, taksi tutup eve gitmesini söyledi. Direksiyona geçti, şoförü hastaneye yetiştirecek, oradan birliğine gidecekti. Gaza yüklendi. Bir süre çılgınca araba kullandı. Hastanenin yanına gelince acil servise girdi. Şoförü oraya teslim etti ve Özel Kuvvetlere yöneldi. En güvendiği adamları aramaya devam ediyordu. Yzb. Hüseyin'eulaşınca içi rahatladı. Hüseyin'in polislerle arası iyiydi. Bir ekiple geliyorum komutanım deyince endişesi azaldı.

Ele geçmemek için bir komşusunun evine gitti, tanıdığı ve sevdiği subayları organize edip Özel Kuvvetlerin önüne yığdı. Hainlerle savaşacaklardı.

Ömer Halisdemir, gece ortasında helikopterle Özle Kuvvetler Karargâhına gelen Semih Terzi'yi takip için pusuya yattı. Helikpoter bahçeye indi, 20 silahlı adam, helikopterden inip merdivenlere doğru yürüdüler.

Bahçedeki ağacın arkasına saklanmış olan Yiğit Ömer, aniden yerinden fırladı, merdivenlere kadar geldi. Semih Terzi'nin tam karşısına geçti, tabancasını çekip iki el ateş etti.

Haini alnından vurup yere serdi.

Etrafındakiler silaha sarıldılar ve Ömer'i taradılar. Ömer, kurşun yağmuruna tutulmuştu. Olduğu yerde sarsıldı, bahçeye doğru koşup kendini sipere atmak istiyordu, başının döndüğünü, ayaklarının kendisini tartmadığını hissetti, bir dağ gibi merdivenlerin üzerine devrildi, şahadet getirdi.

Dudakları kıpır kıpırdı. Gözlerini semaya çevirdi. Ruhunu kucaklamaya gelen melekleri gördü. Ömer'in etrafını kuşattılar, kucaklayıp yukarıya süzüldüler.

Ömer'in şahadeti, darbeler devrinin sonu oldu, bir daha CIA uşağı hainler, kıblesi batı olanlar ve bir de içimizdeki (Ömer Seyfettin'in romanında hikaye ettiği gibi) PİÇler, millet iradesine meydan okuyamayacak.Evet, Her şeyin bir başlangıcı vardır, yeni dönemin başlangıcı da 17 Temmuz'da Milletin Şahlanışıdır, inşallah.

İslam Birliği kuracak ve bizi 300 senedir sömüren emperyalizm ile hesaplaşacağız, inşallah." (Hikâye alıntıdır)

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.