Hava Durumu

Dayansın ehli kubur

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2017 10:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2017 10:22

"Ne kendi etti rahat, ne âlem buldu huzur,

Yıkılıp gitti cihandan, dayansın ehli kubur"

Günümüz Türkçesine daha da yakınlaştırıldığındaki anlamıyla: "Ne kendi rahat etti, ne de halka huzur verdi, bu dünyadan göçtü gitti, şimdi kabirdekiler düşünsün"

Kurulduğu günden beri, sistemin imkân ve fırsatlarından güç alan (çünkü; sistemin müessisi de kendisi olduğu için, ne olur ne olmaz iktidara halk gelse bile muktediriyet hep bende olsun anlayışıyla "anayasa,  kanun ve kurallar" kendisi tarafından hazırlanmıştır) kendi milletine adeta kan kusturan, tebelleş olan, bu milletin ilerlemesine ve yükselmesine set olan CHP vesayeti nihayet yeni başkanlık sistemi ile ortadan kalkıyor.

Ya Rabbi! Sana binlerce kere şükürler olsun, bugünleri de bizlere gösterdiğin için. Bugün bence milletin bayram günü olmalıdır.

Tıpkı, 60'larda "Halk Partisinin seçimi kaybetmesinde halkın bayram sevinçlerini her şehirde yaşaması gibi.

YAŞASIN YENİ TÜRKİYE!

İşte ey halkım! Ey millet-i mazlume! Bakın hiçbir şey ilanihaye devam etmiyor, değil mi? Bu bir İlahi kanundur. Her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı olduğu gibi.

Halk Partisinin asırlık tahakkümü ve baskısı da, işte tarihin çöplüğüne karışıyor. Her inanan kişi bence iki rekat şükür namazı kılıp, elini göğe açıp Allah'a hamd u senada bulunmalıdır.

Batının istek ve taleplerini, yaşam ve düşüncelerini kendisine hedef edinmiş, hiçbir zaman halkın örf, adet ve kültürünü benimsememiş bir jakoben parti, bir azınlık gurup, büyük ve destansı bir mücadeleden sonra ( Zira 25 Temmuz'da halkın gösterdiği mukavemet, vesayetçilerin bütün ümitlerini yerle yeksan etmiştir) güneşin batışı gibi bütün şer güçlerle birlikte bu topraklarda inşallah ebediyen mağlup olmuşlardır.

Ey Türk milleti!

Gazanız mübarek olsun.

İstikbal ve istiklaliniz hayır olsun.

Yaşasın yeni Türkiye.

Ölsün faşist ve Jakobenist tahakküm.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.