Hava Durumu

Hoşgeldin AYBABA!

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2018 06:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 06:45

Timsah, Samet Aybaba ile anlaşma sağlayarak hızlı bir giriş yapmış oldu. Her sezon olduğu gibi takıma güven sonsuz fakat başta söylenilen ile karşılaşılan sonuç aynı olmuyor. Verilen sözler tutulmuyor. Gelirken söylenilenler giderken unutuluyor. Giden gittiğiyle kaldığı gibi, olan hep Bursaspor'a oluyor.

Ali Ay, Samet Aybaba hakkında yapmış olduğu açıklamada;

"Aybaba ile sezon bittiğinden beri görüştüğümüzü biliyorsunuz. Buluştuk ve kendisiyle yola devam etme kararı aldık. 2010 yılındaki şampiyonluğa hocamızın da katkısının olduğunu düşünüyorum. O takımı hazırlayanlardan birisiydi. Anlaştık, hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Bu açıklamaya istinaden takımı az buçuk gördüğünü, tanıdığını...  Şampiyon takımın neler hak ettiğini fakat sürekli yerinde saydığını bu tür durumları da fark ettiğini bunun içinde emek vererek mücadele edeceğini varsayaraktan taraftara güven arz ediyor diye düşünüyorum.

TARAFTAR BİR SAKİN OLSUN

Artık tahammül yok. Bursaspor'un kongresinde neler konuşuldu, ne gibi tatsızlıklar çıktı herkes izledi, gördü, okudu. Fakat biraz daha sakin ve ılımlı bakmak gerekiyor gelişen durumlara. İyi yerlere gelmek başarılar görmek istiyorsak bunun için biraz daha sabretmeliyiz. Evet, tahammül kalmadı, kaç sezondur bu şekilde futbol izlemek insanın kanına dokunuyor, haklısınız. Çünkü hiç bir şekilde timsah bunu hak etmiyor. Taraftar sadece daha sakin olmalı. Çok ağır laflar söyleniyor. Kötü ithamlar kullanılıyor. Sahaya çıkıp takımı yönetecek halimiz yok. Öfkenizi çok iyi anlıyorum ama öfke daha çok şanssızlık ve başarısızlık doğuruyor...

Lütfen daha sakin olalım.

ALİ AY... ÖNEMLİ OLAN İMZA DEĞİL...

Sayın Ali Ay... Sezon bitmeden manşetlere bir haber düştü. Bizde Bursa basını olarak girdik o haberi...

'Bursaspor futbolcuları paralarını alamadığı için antrenmana çıkmadı' diye...

O haberi okurken ve vatandaşa sunarken üzülerek sunduk. Bakın bu gerçekten utanç tablosu. Cebinizden neyi ne kadar verdiğinizi bilemem fakat sebebi ne olursa olsun bu tür şeylerin hepsi başarısızlık doğurur. Elinin emeğini veremeyen bir kulüp olmak asla Bursaspor'a yakışmaz. Bu tür konularda yeni sezonda daha duyarlı olalım. Önemli olan o imza, bu başkan değil. Bursaspor'a leke sürülmesin...

Yalnız şunun altını çizemeden de edemeyeceğim.

Yeşil Beyazlı takıma adım atan birçok isim, kendi çıkarını düşündüğü için kötü sonuçlar ile karşı karşıya kalındı. Bu iş gönül işi Samet Aybaba gönül vererek sezona başlar işi sıkı tutarsa bir kaç tık daha iyi şeyler görürüz bence. Bu şehir takımına a dan z ye herkes gönülden bağlı, mücadeleleri böyle yürekten olmalı, emek olmalı, hırs olmalı, kazanmak istemeli... Bunları futbolculara geçirecek ilk isim de takımın teknik direktörüdür.

İnşallah güzel bir sezon olur, Samet Aybaba minnet duyduğumuz bir isim olarak kalır hafızalarımızda.

Sezon sonunda sonra ahlayıp vahlamayalım!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.