Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone Arena teröre karşı elele!

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci hafta maçında Beşiktaş'ın Kayserispor'u konuk ettiği maça tüm renklerden taraftarlar, Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında şehit düşenlere saygı için gitti.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2016 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2016 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Vodafone Arena teröre karşı elele!

 Farklı takımlara gönül veren vatandaşlar, kol kola Vodafone Arena'ya koştu.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci hafta maçında Beşiktaş'ın Kayserispor'u konuk ettiği maça tüm renklerden taraftarlar, Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında şehit düşenlere saygı için gitti. Farklı takımlara gönül veren vatandaşlar, kol kola Vodafone Arena'ya koştu.

Karşılaşma öncesi Şenol Güneş ve Tolga Zengin 10 Aralık günü Vodafone Arena'nın hemen dışında gerçekleşen hain saldırıda şehit olan polis Vefa Karakurdu'yu unutmadı.

Beşiktaş'tan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'nun her maçta oturduğu koltuğuna Teknik Direktör Şenol Güneş ve kaptan Tolga Zengin çelenk bıraktı.

İki futbol adamının bu hareketi tribünlerden alkış aldı.

Öte yandan karşılaşma öncesi sahaya inen Kayserisporlu futbolcular ve Beşiktaşlı futbolcular el ele taraftarı selamladı.

Taraftarlar ayrıca, Şehitler Tepesi'nde güvenliği sağlayan polislere de moral ve destek verdi.

Olcay Şahan, polislerle birlikte üçlü çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.