Hava Durumu

Trabzonspor-Fatih Karagümrük: Bordo-mavililerin kamp kadrosu belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili ekip İstanbul'a gitti. Ayrıca Trabzonspor'un kamp kadrosu da belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 08:05
Kaynak: İHA
Trabzonspor-Fatih Karagümrük: Bordo-mavililerin kamp kadrosu belli oldu!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarla çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, Fatih Karagümrük ile karşılaşmak üzere İstanbul'a hareket etti.

Trabzonspor, evinde oynadığı ilk maçı 3-2 kazanarak avantaj elde etmişti. Şimdi ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün saat 20:30'da gerçekleşecek olan karşılaşmada bu avantajı koruyarak finale yükselmek için mücadele edecek. Takım, Abdullah Avcı önderliğindeki hazırlıklarını tamamlayarak moralli bir şekilde İstanbul'a giderken, taraftarlar da heyecanla maç saatinin gelmesini bekliyor.



TRABZONSPOR'UN KAMP KADROSU BELLİ OLDU 

Trabzonspor'un kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez,Stefano Denswil, Thomas Meunier, Mehmet Can Aydın, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Berat Özdemir, Batista Mendy, Kerem Şen, Göktan Gürpüz, Umut Güneş, Enis Bardhi, Mislav Orsic, Taxiarchis Fountas, Nicolas Pepe, Edin Visca, Paul Onuachu ve Umut Bozok."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.