Hava Durumu

TOFAŞ- Pınar Karşıyaka'yı ağırlıyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig heyecanı devam ediyor. Peki, Tofaş-P.Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
TOFAŞ- Pınar Karşıyaka'yı ağırlıyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin heyecan dolu 28. haftasında TOFAŞ Basketbol Takımı, Pınar Karşıyaka ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Mücadele, 21 Nisan Pazar günü TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak.

TOFAŞ, ligde 10 galibiyet-16 mağlubiyet ile mücadele ederken, üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi son maçında Lenovo Tenerife'ye deplasmanda yenilen TOFAŞ'ta eksik oyuncu bulunmuyor.

Rakip Pınar Karşıyaka ise ligde 19 galibiyet-8 mağlubiyetle dördüncü sırada yer alıyor. Son 3 maçını kazanan Pınar Karşıyaka, TOFAŞ karşısında galibiyet için sahaya çıkacak.

TOFAŞ- Pınar Karşıyaka'yı ağırlıyor!  Bursa Hayat Gazetesi -2

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

Karşılaşma, 21 Nisan Pazar günü TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak ve BeIN SPORTS 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi yönetecek hakem üçlüsü ise Mehmet Şahin, Altuğ Köselerli ve Yiğit Gönültaş olacak.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu mücadelenin ardından ligdeki sıradaki maçını 28 Nisan Pazar günü Bahçeşehir Koleji'ne deplasmanda konuk olacak. Maç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak. Sonrasında ise 1 Mayıs Çarşamba günü 27. hafta erteleme maçında Çağdaş Bodrumspor'a konuk olacaklar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.