Hava Durumu

Hollanda-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda-İngiltere maçı nereden izlenir?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda final bileti için Hollanda ve İngiltere kozlarını paylaşacak. Peki, Hollanda-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda-İngiltere maçı nereden izlenir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
Hollanda-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda-İngiltere maçı nereden izlenir?

Avrupa Şampiyonası'nda 14 Haziran'da başlayan turnuvada yarı final heyecanı yaşanacak. İngiltere, grup performansı beklentilerin altında kalsa da son 16 turunda Slovakya'yı, çeyrek finalde ise İsviçre'yi mağlup ederek yarı finale yükseldi. Hollanda ise son 16 turunda Romanya'yı rahat geçerken, çeyrek finalde A Milli Takım karşısında geriye düşmesine rağmen galip geldi. Hollanda, hücum performansıyla dikkat çekerek rakip fileleri 9 kez havalandırarak turnuvanın en golcü üçüncü takımı oldu. İngiltere ise gol yollarında zorlandı; 5 maçta sadece 5 gol atabildi.

İngiltere, Hollanda karşısında Bellingham, Foden, Kane gibi oyuncularla skor üretmeyi hedefliyor. Peki, Hollanda - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maçla ilgili güncel bilgiler…

HOLLANDA-İNGİLTERE NE ZAMAN? 

EURO 2024 yarı finalinde Hollanda ile İngiltere karşı karşıya geliyor. İki takım daha önce tarihlerinde 22 kez karşılaşırken Hollanda 7, İngiltere ise 6 kez galip geldi.

Hollanda - İngiltere maçı bugün saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma BVB Dortmund Stadı'nda oynanacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HOLLANDA-İNGİLTERE MAÇININ HAKEMİ KİM? 

Maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Siebert olacak, kendisi de Almanya'dan.

İSPANYA'NIN RAKİBİ BELİRLENECEK 

Hollanda - İngiltere maçını kazanan takım, İspanya'nın finaldeki rakibi olacak.

MUHTEMEL 11'LER ŞU ŞEKİLDE:

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Malen, Depay, Gakpo.

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.