Hava Durumu

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maçı: Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?

Ertelenen Süper Kupa final maçının detayları netleşti. Peki, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede oynanacak? İşte detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maçı: Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?

Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, heyecan dolu bir mücadele için bir kez daha karşı karşıya geliyorlar. 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i zirvede tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, Süper Kupa için kıyasıya bir mücadele verecekler.

Daha önce Suudi Arabistan'da gerçekleşmesi planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçı için nihai tarih netleşti. 7 Nisan'da gerçekleşecek olan maç, futbolseverlerin merakla beklediği bir etkinlik olacak. Başlangıç saati olarak daha önce 21.00 olarak açıklanan saat, yarım saat ileri alınarak 21.30 olarak güncellendi.

SÜPER KUPA MAÇI NEREDE OYNANACAK? 

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki bu çekişmeli mücadele, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında gerçekleşecek. Maç, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Futbolseverler ise bu önemli karşılaşmayı atv'den canlı olarak izleme fırsatı bulacaklar.

Süper Kupa heyecanı, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirerek futbol dolu bir geceye ev sahipliği yapacak. Hangi takımın kupayı kaldıracağı ise merakla beklenen bir soru olarak gündemde yerini koruyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.