Hava Durumu

Beşiktaş Emlakjet, Avrupa Kupası'nda finale çıkmak istiyor!

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı, BKT Avrupa Kupası yarı final ikinci maçında Fransa ekibi Mincidelice JL Bourg'u konuk edecek. 29 Mart 2024 Çarşamba günü saat 20:45'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, basketbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş Emlakjet, Avrupa Kupası'nda finale çıkmak istiyor!

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı, BKT Avrupa Kupası yarı final ikinci maçında Fransız temsilcisi Mincidelice JL Bourg'u konuk edecek. 29 Mart 2024 Çarşamba günü saat 20:45'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, basketbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Maç Hakkında Bilgiler:

Tarih: 29 Mart 2024 Çarşamba

Saat: 20:45

Stadyum: Sinan Erdem Spor Salonu, İstanbul

Yayın Kanalı: TRT Spor

Maçın Önemi:

Beşiktaş Emlakjet, ilk maçı deplasmanda 86-74 kaybederek finale yükselmek için zor bir durumla karşı karşıya.Bu maçı kazanması halinde seriyi üçüncü maça taşıyacak olan siyah-beyazlılar, Avrupa Kupası'nda hayatta kalmak için büyük bir mücadele verecek.Mincidelice JL Bourg ise bu maçı kazanarak seriyi 2-0'a getirmek ve final biletini cebine koymak istiyor.Her iki takım için de önemli olan bu maçta, heyecan ve çekişmenin yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.