Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa şampiyonu Alperen Berber'e memleketinde yoğun ilgi

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kiloda rakibini yenerek altın madalya kazanan Alperen Berber için memleketi Samsun'da karşılama töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 17:48
Kaynak: İHA
Avrupa şampiyonu Alperen Berber'e memleketinde yoğun ilgi

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berber grekoromen stil 82 kiloda, Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev'i 4-3 yenerek altın madalya kazandı.

Memleketi Samsun'a dönen Alperen Berber için Çarşamba Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Burada ailesi ve güreşçiler tarafından çiçeklerle karşılan Alperen Berber'e ilgi yoğundu.

"OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU, DEFALARCA DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU KATMAYI PLANLIYORUM"

Kendisi karşılamaya gelenlerle fotoğraf çektiren Alperen Berber akabinde yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz, gururluyuz. Herkese çok teşekkür ederim. Mindere çıkınca acaba deme şansınız yok. Orada bireysel kendini temsil etmiyorsun, tüm ülkeyi temsil ediyorsun. Maça full konsantre olduğum için ve ülkemizin de desteğini hissettiğim için hiçbir tereddüte kapılmadım. Gelecekte Samsun’umuza daha çok başarı katmayı planlıyoruz. Olimpiyat şampiyonluğu, defalarca dünya ve Avrupa şampiyonluğu katmayı planlıyorum. Genç güreşçiler peşimizden geliyorlar. İnşallah bir gün bizde bıraktığımız zaman bizlerin yerini alacaklar. Şu anda biz ağabeylerimizin yerini almaya çalıştığımız gibi onlarda bizim yerimiz alacaklar” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.