Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’da parkede şov: Bursaspor ve minikler aynı sahada!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursaspor Basketbol Takımı, Büyükçekmece maçı öncesinde altyapı sporcularıyla TOFAŞ Spor Salonu’nda antrenman karşılaşmasında bir araya geldi. Mücadele zaman zaman yüksek tempolu ve sürpriz anlara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2026 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2026 17:55
Kaynak: İHA
23 Nisan’da parkede şov: Bursaspor ve minikler aynı sahada!

Karşılaşmanın başında A Takım oyuncuları fiziksel gücünü hissettirirken, "dev adamlar miniklere acımadı" dedirten görüntüler ortaya çıktı.

Tecrübeli basketbolcular sert savunma ve hızlı hücumlarla oyuna ağırlığını koydu.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde minik basketbolcular sahneye çıkarak tempoyu artırdı.

Bitmeyen enerjileri ve cesur oyunlarıyla dikkat çeken minikler, A Takım oyuncularını zaman zaman zor durumda bırakırken "devleri terleten" anlara imza attı.

23 Nisan’da parkede şov: Bursaspor ve minikler aynı sahada!-Bursa Hayat-2

Karşılaşmada iki tarafın da mücadeleyi bırakmadığı anlar tribünlerde yer alan veliler tarafından alkışlandı.

Saha kenarındaki antrenörler ise oyunu yakından takip ederek sık sık yönlendirmeler yaptı.

Maç boyunca TOFAŞ Spor Salonu’nda 23 Nisan coşkusu ile mücadele sertliği birlikte hissedildi.

Renkli ve çekişmeli anların yaşandığı karşılaşmada, kameralar tempoyu net şekilde yansıttı.

23 Nisan’da parkede şov: Bursaspor ve minikler aynı sahada!-Bursa Hayat-3

“HERKES İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜNDÜ”

Bursaspor Basketbol Takımı takım kaptanı Tevfik Akdemir, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklara armağan edilen bu günde onların bu kadar cesur oynaması çok değerliydi. Biz de zaman zaman sert oynadık ama onların mücadelesi gerçekten takdire şayandı. Umarım ileride çok daha iyi yerlerde olurlar."

Maçın ardından konuşan takım oyuncusu Yavuz Gültekin, değerlendirmesinde "Bugün sahada hem rekabet hem de büyük bir enerji vardı. Miniklerin bu kadar istekli olması bizi de motive etti. Açıkçası biz de zorlandık. Herkes için çok özel bir gündü." dedi.

Karşılaşma yüksek tempo ve yoğun alkışlar eşliğinde sona ererken, Bursaspor Basketbol Takımı oyuncuları kritik Büyükçekmece maçı öncesi son hazırlıklarını bu özel etkinlikle tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.