Hava Durumu

Taha Duymaz'ın annesi de fenomen oluyor

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren fenomen Taha Duymaz'ın annesi, oğlunun izinden giderek fenomen olmaya karar verdi. Sosyal medya hesabından "Para kazanmamız lazım" diyen anne Meryem Duymaz, yemek videoları paylaşmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2023 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2023 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Taha Duymaz'ın annesi de fenomen oluyor

Yayınladığı yemek videolarıyla tanınana fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Duymaz'ın acılı annesi ise bir sosyal medya hesabı açarak oğlunun izinden gitme kararı aldı.

"HER ŞEYE RAĞMEN PARA KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Depremde iki çocuğunu kaybeden anne Meryem Duymaz, bir Instagram hesabı açtı. Yaşamın devam ettiğini ve para kazanması gerektiğini söyleyen anne, "Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım" dedi. Oğlu gibi fenomen olma yolunda giderek yemek tarifleri paylaşmaya başlayan anne, zahter ve tandır ekmeği siparişleri almaya başladı. (Haberler.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.