Hava Durumu

Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? Survivor Gizem'in sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star ile ilgili son gelişmeler merak edilerek araştırılıyor. Arama motorları üzerinden yapılan araştırmada, "Survivor All Star'da neler oluyor? Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? Survivor Gizem'in sağlık durumu nasıl? " sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? Survivor Gizem'in sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star 2024 yarışması, Survivor formatının bir varyasyonu olarak, önceki yıllarda yarışmış ve izleyiciler tarafından sevilmiş olan yarışmacıları bir araya getiren bir reality televizyon programıdır. Bu yarışmada, önceki sezonlardan tanıdığımız güçlü ve dikkat çekici yarışmacılar, zorlu fiziksel ve zihinsel mücadelelerle dolu bir ada hayatına geri dönüyorlar. Yarışmacılar, takım çalışması, dayanıklılık, strateji ve rekabet yeteneklerini sergileyerek birbirleriyle yarışırlar.

Bu kapsamda, Survivor All Star 2024 yeni sezonda izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Peki, Survivor All Star'da neler oluyor? Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? 18 Mart Pazartesi akşamında Survivor All Star'da neler yaşandı? Survivor Gizem'in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar... 

18 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor'ın 62. bölümünde haftanın üçüncü eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyunu sırasında Gizem Memiç'in yaşadığı sakatlık, hem yarışmacıları hem de izleyicileri endişelendirdi. Yarışmacılar, eleme oyunundan galip gelmek için ellerinden geleni yaparak mücadele ettiler. Haftanın üçüncü eleme oyununun galibi ise Kırmızı Takım oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları, konseyde bir araya geldi. Eleme adayının belirlendiği Survivor konseyinde, mavi takım yarışmacıları takımdan gitmesini istediği yarışmacının ismini ve sebebini kağıda yazarak sandığa attı. Günün sonunda, Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını açıkladı. Mavi takımda en çok oyu alan isim ise Batuhan oldu ve Survivor'da bu haftanın üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. 

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı, Kırmızı takımdan Bozok oldu.

ACUN ILICALI, GİZEM'İN SURVİVOR AKIBETİNİ AÇIKLADI 

Survivor All Star 2024 yarışmasının yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında Gizem Memiç bir anda yere düşerek acı içinde kıvrandı. Acun Ilıcalı, Gizem'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? Survivor Gizem'in sağlık durumu nasıl?  -Bursa Hayat Gazetesi -2

Ilıcalı'nın açıklaması şu şekilde:

"Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek."

Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? Survivor Gizem'in sağlık durumu nasıl?  -Bursa Hayat Gazetesi -3

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.