Hava Durumu

Müge Anlı ne zaman başlıyor? Yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Dizi ve programların yeni sezon tarihiyle ilgili gelişmeler ardından gözler Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çevrildi. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2023 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2023 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Müge Anlı ne zaman başlıyor? Yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Hafta içi her gün sabah 10'da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi eylül ayına kısa bir süre kala gündeme geldi. Hafta içi her gün saat 13:00'e kadar devam eden Müge Anlı'da geçtiğimiz sezon 17 cinayet gün yüzüne çıkarılmıştı. Müge Anlı yeni sezon için geri sayım başladı. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon ne zaman? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi...

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Programın yapımcısı Taner Ercan, ''28 Ağustos Pazartesi günü görüşmek üzere'' sözleri ile yayın tarihini paylaşmıştı ancak sosyal medyada yer alan bazı paylaşımlarda eylül ayı işaret edildi. Müge Anlı’dan ise henüz programının başlangıç tarihi hakkında net bir açıklama gelmedi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT HAZİRAN AYINDA SEZON FİNALİ YAPTI

Yaptığı her yayınla çok konuşulan gündem oluşturan Müge Anlı ve ekibi bu sezon boyunca 17 adet cinayet dosyasını aydınlattı. Araştırmacı gazeteci Anlı'nın oluşturduğu "Pati Buldular" projesiyle 689'e yakın kayıp patiyi yuvasına kavuşturdu.

Projenin faaliyete geçtiği ilk günden bu yana pati buldular internet sayfası patili dostlarla doldu taştı. Bir diğer proje olan, kaybolma riski yüksek vatandaşlarımız için hayata geçirdiği Sevgi İzi Projesi, bu yıl da hız kesmeden sürdü ve 753 vatandaşımız sağ salım bulunarak ailelerine teslim edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerinin de desteğiyle 23 bin 234 tekerlekli, 2 bin 970 akülü sandalye; toplamda 26 bin 204 sandalye dağıtıldı. 15 bin 74 öğrencimize; kırtasiye ve giyecek yardımı yapıldı. Pandemi sürecinde teknolojik desteğe ihtiyaç duyan 95 öğrencimize tablet gönderildi. 302 tane bilgisayar, fotokopi makinası ve projeksiyon cihazı gönderildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ve Kızılay işbirliği ile rekor bağış kampanyalarına imza atıldı. Müge Anlı ve dostları adıyla toplamda 100 adet mobil aşevi ülkemize kazandırıldı.

Sezon finali yapan Anlı duygularını, "Her zaman söylüyorum ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda da birbirine sarıldı. Nelerin üstesinden gelmedik ki hep beraber. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." Diyerek dile getirdi.

Müge Anlı, yeni sezonda da uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına kilitleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.