Hava Durumu

Müge Anlı ile Tatlı Sert: Cemile Karadavut bulundu mu?

ATV'nin ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ve Tatlı Sert programında 'Cemile Karadavut ' olayına ilişkin araştırmalar sürüyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert: Cemile Karadavut bulundu mu? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı ile Tatlı Sert: Cemile Karadavut bulundu mu?

ATV'nin en popüler sabah programlarından biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert", izleyicileriyle canlı yayınla buluşuyor. Program, Müge Anlı'nın etkileyici sunumuyla izleyicilere sosyal sorunları ve çözülmemiş olayları aktararak dikkat çekiyor ve izleyicileri ekranlara bağlıyor. Peki, Cemile Karadavut bulundu mu? İşte detaylar... 

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA CEMİLE BULUNDU

28 yaşındaki Cemile Karadavut ve dokuz yaşındaki kızı Sultan Şentürk, 12 Mart Salı günü Ankara'dan kaybolmuştu. Cemile ve kızı kaybolduktan sonra endişe dolu günler yaşayan ailesi, onların akıbetini öğrenmek için çaba harcıyordu. Ancak kayıp 23 gün boyunca izlerine rastlanmamıştı.

Ancak kaybın 23. gününde, Müge Anlı'nın programında Cemile bulundu. Programda, Cemile'nin kaçma sebebinin komşusu ve ağabeyi olduğu iddia edildi. Detaylar ortaya çıkmaya başladıkça, olayın arka planındaki karmaşa gün yüzüne çıkmıştı.

Aynı programda, 151 gün boyunca kayıp olan Meliha Karabaş da birdenbire canlı yayına bağlandı. Meliha Hanım, kaybolmadığını ve aslında kocasının şiddetinden kaçtığını açıkladı. 10 yıldır süren zulüm dolu bir evliliğin ardından, Meliha Hanım artık sessiz kalmak istemiyordu.

Canlı yayında, 52 yaşındaki şoför Mustafa Doğan da programa katıldı. Mustafa Bey'e gelin Havva ile ne konuştuğu sorulduğunda, Mustafa Bey'in cevapları bekleneni vermedi. Ancak bu olay, Havva'nın kocasıyla yaşadığı sorunların ne kadar karmaşık olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.