Hava Durumu

Müge Anlı ile Tatlı Sert: Beyza Ortaboy olayı nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, Müge Anlı'nın sunumu ile başarılı ekran hayatına devam ediyor. Peki, Müge Anlı'daki Beyza Ortaboy olayı nedir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı ile Tatlı Sert: Beyza Ortaboy olayı nedir?

Müge Anlı ve ekibi, hafta içi her gün seyircileri ekran başına kilitleyen programlarıyla adlarından sıkça söz ettirirken, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de ön plana çıkıyorlar. Kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya ve olayları aydınlatmaya devam ediyorlar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan bölümde Beyza Ortaboy olayı merak edilerek araştırılıyor. Peki, Müge Anlı'daki Beyza Ortaboy olayı nedir? İşte detaylar... 

Beyza Ortaboy'un ailesi, kızlarının kayıp olduğunu belirterek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. İstanbul'da yaşayan 20 yaşındaki Beyza Ortaboy, Pazartesi sabahı evden okula gitmek için çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Genç kız, annesine attığı mesajda, "Hakkını helal et, ben sevdiğimle kaçtım!" ifadelerini kullanmıştı. Endişeli aile, kızlarının kendi isteğiyle gitmediğini, biri ya da birileri tarafından alıkonulduğunu iddia etti.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'dan yardım isteyen Ortaboy Ailesi'nin iddiasına göre, kızları bir haftadır konuştuğu 20 yaşındaki Fırat adlı şahıs tarafından zorla kaçırılmıştı.

Yıllardır Beyza Ortaboy ile arkadaşlık yapan Burak, yayına katılarak genç kızın ailesine değer verdiğini ve onları üzmekten çekineceğini belirterek kaçırılma ihtimalinin yüksek olduğunu anlattı.

Beyza'nın bir başka arkadaşı da telefonla yayına bağlanarak, genç kızın Fırat tarafından şiddete uğradığını ifade etti. İddiaya göre yaşanan dayak olayı sonrasında Fırat, Beyza'ya bir bileklik hediye ederek gönlünü almaya çalıştı.

Ailenin desteğini belirten katılımcılar, Beyza Ortaboy'a evlerine geri dönmesi çağrısında bulundular.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.