Hava Durumu

Müge Anlı'da Umut Yetik'in iddiaları Türkiye'yi salladı!

Her gün ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şoke eden anlar yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in iddiaları Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı'da Umut Yetik'in iddiaları Türkiye'yi salladı!

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetik'in şok edici iddiaları, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Umut Yetik, gözyaşları içinde yaşadığı dramı anlatarak Müge Anlı'dan yardım istedi. İddiasına göre, 19 yaşındaki oğlu, 29 yaşındaki eşiyle birlikte kaçmıştı. Detaylar ise herkesi şaşırttı...

Umut Yetik, ikinci evliliğini yaptığı eşinin 19 yaşındaki oğluyla birlikte kaçtığını iddia etti. Gözyaşları arasında yaşadığı acıyı dile getiren Umut Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığını ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü açıkladı. Bu olay, izleyenleri derinden etkiledi.

Umut Yetik, evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğunu belirterek, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirdi. Ancak, yaşadığı dram daha karmaşık bir hal almıştı.

Umut Yetik, karısının ve 19 yaşındaki oğlunun kaçma planını gözyaşları içinde anlattı. "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. Tuğçe bana boşanalım dedi. 'Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız' deyip beni boşanmaya ikna etti. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu doğuracak?" diyerek duygularını ifade etti.

Aylardır arkasından iş çevrildiğini söyleyen Umut Yetik, karısının ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu, 30 Mart'ta çantasına yasaklı madde koyduklarını anlattı. 19 yaşındaki üvey oğlu ile kaçan Tuğçe Akpençe, yayına bağlanarak eski kocasının oğlu Mustafa Yetik ile ilişkisini itiraf etti.

Evlendiğinde 17 yaşında olduğunu iddia eden Tuğçe Akpençe, kocası Umut Yetik'in kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. Ancak, yaşananlar bununla sınırlı değildi.

Tuğçe Akpençe, eski kocasının çantasına yasaklı madde koymadığını savunarak Umut Yetik'in madde kullandığını öne sürdü. Müge Anlı'nın yorumu ise dikkat çekiciydi: "Umut Bey dünyanın en kötü kocası bile olsa sizin olayınız kötü koca olayı değil, çok daha ötesi."

Programda, Tuğçe Akpençe'nin ekibi aramadan önce "Mustafa benim kocam" dediğini belirten Müge Anlı, "Umut Bey'in yaptığı evladına kara leke kalacaksa sizin yaptığınız da küçük kız çocuğunuza leke olacak" şeklinde sert bir uyarıda bulundu.

Baba ile annenin yüzleşmesi sırasında, babanın "8 yaşındaki kız çocuğunun sizi öyle birlikte görmesi iyi bir şey mi?" diye sorması üzerine annenin verdiği cevap, stüdyodakileri şoke etti. Üvey oğlu ile kaçan Tuğçe Akpençe, "Aynı yatakta yatarken bizi görmesine izin vermem. Sen bizim aramıza yatırıyordun çocuğu" diyerek olaya yeni bir boyut kazandırdı.

Üvey annenin söylediklerine sinirlenen Müge Anlı ise sert bir şekilde tepki gösterdi: "Ne biçim bir saçmalıktır bu? Siz nasıl abuk subuk konuşuyorsunuz? Anne ile babanın arasına çocuk yatar. Babası çocuğuna sarılıp uyur. Bu nasıl bir ahlaksızlıktır terbiyesiz kadın! Utanmıyor musun sen?"

Babası ile eşi kaçan 19 yaşındaki Mustafa da yayına bağlanarak, "Pişman değilim. Böyle olması gerekiyordu" şeklinde çarpıcı bir açıklama yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.