Hava Durumu

Müge Anlı'da gündeme gelmişti: Nuran Şahin bulundu mu?

Antalya’da hayatını sürdüren Nuran Şahin ve komşusu Gökmen ismiyle bilinen Fetullah Kaya’nın şüpheli kaybı üzerine aileler Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Peki, Nuran Şahin ve Fetullah Kaya olayında son durum ne? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı'da gündeme gelmişti: Nuran Şahin bulundu mu?

Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert"  hafta içi her gün saat 10.00'da atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor... Programa konu olan şüpheli şekilde kaybolan Nuran Şahin ve komşusunun olayı Türkiye gündemine oturdu. Peki, Nuran Şahin olayında son durum ne? İşte detaylar... 

Antalya'nın Alanya ilçesinden şüpheli şekilde kaybolan 52 yaşındaki Nuran Şahin için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruldu.  Şüpheli firari komşu Gökmen (Fetullah) Kaya hedef gösterilirken, Nuran'ın kaybından 2 gün sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. 

Programın muhabiri, Çeçek ve Sazak Mevkii'nde Kadavra köpekleriyle arama çalışmaları gerçekleştirildiğini söyledi. Müge Anlı, aranan arazinin çok dik ve engebeli olduğunu, mevkide çalışma gerçekleştirmenin güç olduğunu belirtti. Aynı zamanda bu bölge Gökmen Kaya'nın da kaybolduğu yerdi. 

Yayına bağlanan bir izleyici, bu bölgede iki kişiyi gördüklerini söylemiş, köyülüler ise cenazelerin uçurumdan atıldığını iddia etmişti. Tüm bu iddiaların ardından, arama çalışmaları başlatıldı ancak henüz bir ize rastlanılmadı. 

Müge Anlı, Nuran Şahin'in eşi Mustafa Şahin'e "Eşinizin Durmuş Ali ile iki yıllık bir ilişkisi olduğunu öğrenseniz, nasıl tepki verirsiniz?" diye sordu. Mustafa Şahin Müge Anlı'nın sorusuna,  medeni bir şekilde ayrılacağını, hiç kimsenin özel hayatından dolayı ölmeyi hak etmediğini söyleyerek yanıt verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.