Hava Durumu

Kayıp aşkını buldu ama... Esra Erol'da şok iddialar!

Her gün ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına katılan Fatma Türkan kayıp aşkının bulunmasını istedi. Ancak ortaya çıkan iddialar herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
Kayıp aşkını buldu ama... Esra Erol'da şok iddialar!

ATV'nin sevilen programı Esra Erol, her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına geçiyor. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konuları ve konukları ağırlayan Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.00'da atv'de izleyicilerle buluşuyor. Esra Erol'da yaşanan bir olay daha Türkiye'nin gündemine oturdu. İşte Fatma Türkan olayı ve şok iddialar...

Fatma Türkan, sosyal medya platformlarında tanıştığı ve 10 yaşından küçük olan sevgilisi Selçuk Şenocak'ın kendisini terk ettiğini iddia ederek Esra Erol'un programına konuk oldu.

Programda, Fatma Türkan sevgilisi Selçuk'un İstanbul'daki bir fakülte hastanesinde çocuk doktoru olarak çalıştığını ve Selçuk'la hiç yüz yüze görüşmediğini açıkladı.

Yaş farkını soran Esra Erol'a Fatma Türkan, Selçuk'un kendisinden 10 yaş küçük olduğunu belirtti.

Esra Erol, neden ayrıldıklarını sorduğunda Fatma Türkan, en son konuştuklarında Selçuk'un "Aradaki yaş farkı yüzünden ailemin ilişkimizi onaylamadığını söyledi ve ayrılma kararı aldık" dediğini ve o zamandan beri Selçuk'un kendisine ulaşamadığını ifade etti.

Fatma Türkan'ın sevgilisi Selçuk Şenocak, canlı yayına telefonla bağlandı. Selçuk, "O benim annem yaşında bir kadın. 7 ay falan görüşmedik, sadece üç gün mesajlaştık" dedi.

İTİRAF ETTİ 

Esra Erol, Selçuk'a "Doktor musunuz?" diye sorduğunda Selçuk, doktor olmadığını, doktorluk mesleğini sevdiği için yalan söylediğini itiraf etti.

ŞOK İDDİALAR 

Esra Erol'un programına katılan bir izleyici, şok edici bir iddia ortaya attı. İzleyici, Selçuk Şenocak adı altında farklı kimliklerle sosyal medyada yaş ortalaması büyük kadınları dolandırdığını iddia etti ve Fatma Hanım'ı dolandıramayacağını anlayınca ilişkilerini sonlandırdığını belirtti.

Fatma Türkan'ın kızı Ayla Hanım ise annesinin son birkaç ayda beklenmedik bir şekilde harcama yaptığını ve bunun nedenini merak ettiğini ifade etti.

Ayla Hanım'ın iddialarını doğrulayan Fatma Türkan ise kendisinin hiç kimseye para vermediğini savundu.

Esra Erol, tüm bu iddialara rağmen Fatma Türkan'ın hala Selçuk'a karşı duygularını sürdürüp sürdürmediğini sorduğunda, Fatma Türkan içindeki duygulara engel olamadığını dile getirdi.

Daha sonra ise, Selçuk Şenocak olarak tanıtan kişinin gerçek adının Fahrettin Çamlıca olduğu ve hurdacılık yaptığı ortaya çıktı.

Fahrettin Çamlıca'nın yengesi, programa telefonla bağlanarak Fahrettin'in birçok suçtan arandığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.