Hava Durumu

Dilan Polat 60 bin TL'lik pastaya sitem etti

Ünlü iş insanı Dilan Polat geçtiğimiz günlerde eşinin doğum günü için sipariş ettiği pastayı görünce çileden çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 16:39
Kaynak: İHA
Dilan Polat 60 bin TL'lik pastaya sitem etti

FUNDA BAŞ

Kendi adını taşıyan güzellik merkezleri olan ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat geçtiğimiz günlerde eşinin doğum günü için bir pasta yaptırmak istedi.

Tasarımlarını çok beğendiğini söylediği bir pastacıya kendi figürlerini yaptırmak için sipariş veren Dilan Polat gördüğü manzara karşısında şok oldu.

"SAKIN BENİ DOLDURMAYIN"

Pastacı, karı kocanın yanyana olması gereken pastayı ayrı ayrı yaparken figürlerin kesinlikle Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a benzememesi ünlü iş insanını çileden çıkardı.

Dilan Polat sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Ay ben de şok oldum da bak asla belli etmiyorum, eşimi sakinleştiriyorum. Pasta yapan hanımefendi harikaydınız. Gerçekten 60 bin TL ederi vardı cidden sağ olun. Neyse susuyorum, kimseyi üzmek istemem" dedi. 

Dilan Polat ayrıca "Sakın beni doldurmayın anında gaza geliyorum. O pastalara tam olarak 60 bin TL ödedim. Karı koca olarak pasta da bizi ayırması neyse... O pastanın ne Engin'le ne de benimle alakası yok. Benim pastayı yapmasını istediğim hanımefendi normalde bina falan yapıyor ve çok başarılıydı. Kendimizi 10 gün önce zar zor araya sıkıştırmıştık. Böyle bir şey beklemiyordum, pasta geldiğinde şoka girdim. O özel günü mahvetmek istemedim, sustum. Engin de kendi figürümüzü kesme fikrinden hoşlanmadı. Ama gerçekten herkes size çok güldü. Susuyorsam ben de iş yaptığım ve sizi üzmemek için" şeklinde konuştu. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.