Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy aynı filmde kamera karşısında!

Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy, Kıbrıs'ta "Kuki: Eyvah Oyuncağım Konuştu" filminde birlikte rol alıyor. Amerika'da yaşayan çift, ilk kez bir sinemada yer alıyor ve bunu kızları Talya için özel bir anı olarak görüyor. Film yakında vizyonda.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2025 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2025 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy aynı filmde kamera karşısında!

Oyuncu Ceyda Ateş, bu kez hem set heyecanı hem de ailece bir anı için kamera karşısına geçti. Kıbrıs’ta çekimleri devam eden “Kuki: Eyvah Oyuncağım Konuştu” adlı aile filminde Ateş’e gerçek hayattaki eşi Buğra Toplusoy da eşlik ediyor. Çift, ilk kez bir sinema projesinde birlikte rol alarak dikkatleri üzerine çekti.

Uzun zamandır Amerika’da yaşayan ve dönem dönem projeler için Türkiye’ye dönen Ceyda Ateş, bu kez iş dünyasındaki eşi Buğra Toplusoy ile beyazperdede evli bir çifti canlandırıyor. Yapımcılığını Retropro, Anka Medya ve Özgür Yapımlar’ın üstlendiği film, Toplusoy ailesi için hem profesyonel hem de özel bir anlam taşıyor.

“TALYA’YA GÜZEL BİR HATIRA”

Çift, projeye dahil olma nedenlerini şöyle açıkladı: “Bu filmi hem kendimiz hem de kızımız Talya için özel bir anı olarak kabul ettik. Birlikte yaptığımız aktivitelerin arasına bu deneyimi eklemek bizi çok mutlu etti.”

İlk teklif geldiğinde bunun bir kamera şakası olduğunu düşünen çift, projenin ciddiyetini kavrayınca hemen hazırlıklara başladı. Ceyda Ateş, eşi Buğra Toplusoy’u sete hazırlamak için oldukça çaba sarf ettiğini esprili bir dille anlattı:
“Çalışmalar sırasında o kadar çok güldük ki sahneleri zor tamamladık. Sonunda dedim ki: ‘Ezberini yap, bekle ve kendini yönetmene teslim et!’”

“OYUNCULUK BAMBAŞKA BİR ALAN”

Kamera karşısında ilk kez profesyonel bir deneyim yaşayan Buğra Toplusoy ise, oyunculuğun disiplin gerektiren farklı bir alan olduğunu vurguladı:
“Filmdeki güçlü kadroyu görünce ilk etapta oldukça gerildim. Ama Ceyda’nın desteği sayesinde alıştım. Bu bir çocuk ve aile filmi. Hayatta yeni şeylere açık olmak gerek. Bu deneyimin bana farklı alanlarda da katkı sağlayacağına inanıyorum.”

Yakında vizyona girmesi beklenen “Kuki: Eyvah Oyuncağım Konuştu”, hem eğlenceli hikayesiyle çocuklara hem de kamera arkasındaki özel birlikteliğiyle yetişkinlere dokunacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.