Hava Durumu

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'tan Romantik bodrum kaçamağı

Bodrum'un turkuaz suları, ünlü oyuncu Birce Akalay ve sevgilisi Hakan Kurtaş'a aşk dolu anlar yaşatıyor. Akalay ve Kurtaş, geçtiğimiz günlerde Bodrum'a giderek deniz sezonunu açtılar. Bu romantik kaçamağı, sosyal medyada takipçileriyle paylaşan çift, tatil keyfini renkli fotoğraflar ve videolarla aktardı. İkilinin romantik anları, hayranlarını adeta büyüledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'tan Romantik bodrum kaçamağı

İlişkileri hakkında sessiz kalan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bodrum'da romantik bir tatil geçiriyor. Geçtiğimiz Şubat ayında birlikte Sevgililer Günü'nü kutlayan çift, şimdi deniz keyfinin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraf ve videolarla takipçilerini sevindiren Akalay ve Kurtaş, aşklarını tüm açıklığıyla gözler önüne seriyor. Bodrum'un eşsiz güzellikleri eşliğinde geçen romantik anlar, hayranlarının da ilgisini çekiyor.

BİRCE AKALAY VE HAKAN KURTAŞ, TATİL KEYFİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Birce Akalay ve sevgilisi Hakan Kurtaş, Bodrum'a giderek deniz sezonunu açtı. Akalay, bu keyifli anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. İkilinin, geçtiğimiz Şubat ayında birlikte Sevgililer Günü'nü kutladıkları ve bir sinemada el ele film izledikleri haberleri medyada yer almıştı. Ancak çift, ilişkileri hakkında sessiz kalmayı tercih ediyordu. Geçtiğimiz hafta Bebek'te objektiflere yansıyan çift, Bodrum'da denize girerek romantik anlar yaşadı. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve videolar, takipçilerinden beğeni ve olumlu yorumlar aldı. Akalay ve Kurtaş'ın aşk dolu tatilleri, hayranlarının ilgisini çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.