Hava Durumu

Bilal Hancı kimdir? Nereli ve nerede yaşıyor?

Bilal Hancı kimdir? Nereli ve nerede yaşıyor? soruları sıkça merak edilerek araştırılıyor. Sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olan ve Kafalar grubunun üyesi Bilal Hancı'nın eşini aldatma videosunun ortaya çıkması üzerine oldukça merak edildi. Peki, Bilal Hancı kimdir? Nereli ve nerede yaşıyor?

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 22:36
Kaynak: Onur KIZILKAYA
Bilal Hancı kimdir? Nereli ve nerede yaşıyor?

Sosyal medya platformları üzerinden ürettikleri içerikler ile büyük bir kitleye sahip olan Kafalar Grubu'nun bir üyesi olan Bilal Hancı'nın hayatı gündeme geldiği aldatma videosu ile oldukça merak edilerek arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Bursa Hayat Gazetesi-7

Yaklaşık 2 sene önce Esin Çepni ile dünyaevine giren sosyal medya fenomeni kısa bir süre sonra boşanma kararı ile gündeme gelmiş ancak ikili evliliklerine ikinci bir şans verdiklerini takipçilerine duyurmuştu.

Bursa Hayat Gazetesi-6

Ancak Esin Çepni'nin sabah saatlerinde sosyal medya hesabından eşinin kendisini aldattığına dair görüntüleri paylaşmasıya gündeme adeta bomba gibi düştü. HABER İÇİN TIKLAYINIZ 

Bursa Hayat Gazetesi-2

Konu ile ilgili sessizliğini koruyan Hancı'dan ise henüz bir açıklama gelmezken çiftin tekrardan boşanma aşamasında olduğu belirtildi.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası ise Bilal Hancı kimdir? Nereli ve nerede yaşıyor? soruları sıkça araştırılmaya başlandı.

Bursa Hayat Gazetesi-5

Bilal Hancı kimdir? Nereli ve nerede yaşıyor?

8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon‘da dünyaya gelen Bilal Hancı, eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı.

Sosyal medyada içerikler ürettiği yıllarda  Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile tanışan Bilal Hancı, 2014 yılında Youtube’da Kafalar kanalını açarak takipçi kitlelerini oldukça genişletti.

Sosyal medya fenomenliği yanısıra şarkıcılığı da ön planda olan Hancı, 2018 yılında 3 sosyal medya fenomeni Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin‘in başrollerinde yer aldığı Kafalar Karışık adlı sinema filminde oynadılar.

Bursa Hayat Gazetesi-3

Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu‘nun oturduğu filmin kadrosunda Metin Akpınar, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Selahattin Taşdöğen ve Burak Tamdoğan gibi Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncuları ve Yıldız Tilbe ve Funda Arar, Enes Batur da rol almıştır.

ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Küçüklüğü ve gençliği İstanbul'da geçen Esin Çepni güzellik ve makyaj konularında içerikler üretiyor. Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi bulunan Çepni, Kafalar adlı YouTube kanalıyla ünlenen Bilal Hancı ile 2021 yılında evlenmişti.

BİLAL HANCI VE ESİN ÇEPNİ OLAYI

Esin Çepni, eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği bir videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Çepni paylaşımında, "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim." ifadeleriyle üzüntüsünü duyurmuştu. 

Kaynak: Onur KIZILKAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.