Hava Durumu

Sultan San kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sultan San kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem soruları arasında yerini aldı. Peki, Sultan San kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruları neden araştırılıyor? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
Sultan San kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sultan San kimdir, kaç yaşında ve nerelidir soruları, arama motorlarında sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Sultan San hakkında bu merak neden oluştu? İşte Sultan San'ın biyografisi ve hakkında merak edilenler...

SULTAN SAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Sultan San, İstanbul doğumlu bir yönetmen, yönetmen yardımcısı ve oyuncudur. 1983 yılında doğan San, 1.63 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır.

San, kariyerine komedi şovlarıyla adım atmış ve özellikle BKM projelerinde önemli roller üstlenmiştir. Şöhret dizisinin ilk iki sezonunda yardımcı yönetmenlik yapmasıyla tanınan Sultan San, Güldür Güldür, İnsanlar Alemi ve Beşer Beşer gibi projelerde de yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Son dönemlerde Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar programında yönetmenlik yapmakta ve BKM yapımlarında sıkça yer almaktadır.

Sultan San, Türk sinemasına ve televizyonuna katkılarıyla tanınan, başarılı bir kariyere sahip yetenekli bir isimdir. Yönetmenlikteki başarısı ve projelere kattığı değerle uzun yıllar adından söz ettireceğe benziyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.