Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın cenazesi, Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş köyünde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 20:41
Kaynak: İHA
Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi

Erzurum Havalimanı'nda törenle karşılanan şehidin naaşı karayolu ile Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş köyüne getirildi. Burada ikindi namazının ardından düzenlenen törende şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın özgeçmişi okundu. Saygı atışının ardından şehidin cenazesi mahalle mezarlığında dua ve gözyaşları ile toprağa verildi.

Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi - Bursa Hayat Gazetesi-2

Cenaze törenine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, şehidin ailesi, yakınları ve çevre ilçe ve mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi - Bursa Hayat Gazetesi-3

Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi - Bursa Hayat Gazetesi-4

Erzurum şehidini gözyaşları ile toprağa verdi - Bursa Hayat Gazetesi-5

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.