Hava Durumu

Batuhan Göksu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Batuhan Göksu neden öldü?

Batuhan Göksu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Batuhan Göksu neden öldü? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılıyor. Peki, Batuhan Göksu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Batuhan Göksu neden öldü? sorularının yanıtı nedir? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 12:31
Kaynak: Sümeyye Kayaaltı Bayraktar
Batuhan Göksu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Batuhan Göksu neden öldü?

İstanbul'da bir aydır kanser tedavisi gören ve bir dönem popüler dizilerde rol alan çocuk oyuncu Batuhan Berkay Göksu, hayatını kaybetti. Göksu, "Can" karakterine hayat verdiği "Seni Yaşatacağım" dizisi ile tanınmıştı. Ayrıca Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin ve Yetkin Dikinciler gibi birçok önemli isimle birlikte filmlerde rol almıştı.

BATUHAN GÖKSU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Bakırköy'de 12 Mayıs 1990'da doğan Batuhan Göksu, 2002 yılında Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin ve Aliye Uzunatağan ile birlikte "Seni Yaşatacağım" dizisinde rol aldı. Ardından Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrollerini paylaştığı 'Baldız Geliyorum Demez' dizisinde yer aldı. Kariyerine yazılımcı olarak devam etmek üzere oyunculuğu bırakan Göksu, 12 Nisan 2014'te Yasemin Göksu ile evlendi. Bir süredir kanser tedavisi gören Göksu, 10 Mart'ta tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

BATUHAN GÖKSU NEDEN ÖLDÜ?

Batuhan Göksu'nun ölümü, sevdiklerini derin bir üzüntüye boğdu. Ünlü ismin vefat nedeni, uzun süredir mücadele ettiği kanser olarak açıklandı.

Batuhan Göksu, vefat ettiğinde 33 yaşındaydı.

Kaynak: Sümeyye Kayaaltı Bayraktar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.