Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Yasaklı Madde Soruşturması

Bursa Hayat Gazetesi - Yasaklı Madde Soruşturması haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yasaklı Madde Soruşturması haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Yurt dışından dönüş yapan Hande Erçel havalimanında gözaltına alındı Haber

Yurt dışından dönüş yapan Hande Erçel havalimanında gözaltına alındı

Ünlülere yönelik yasaklı madde soruşturması kapsamında adı geçen isimlerden biri olan Hande Erçel’in yurt dışında olduğu tespit edilmiş ve hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada gelişmeleri haberlerden öğrendiğini belirten Erçel, Türkiye’ye dönüş yaptı. Havalimanında gözaltına alınan ünlü oyuncu, İstanbul Adliyesi’ne götürülerek ifade verdi. Ardından saç ve kan örneği alınması için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. OPERASYONDA ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM YER ALDI Yürütülen soruşturma kapsamında birçok tanınmış isim hakkında işlem yapıldı. İfadeleri alınan Kerim Sabancı, Hakan Sabancı, Burak Elmas, Fikret Orman, Güzide Duran ve Didem Soydan, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında Koray Serenli, Mustafa Tari, Onur Talay ve Sezgin Köysüren tutuklanırken, Lütfiye Tuğçe Özbudak Kılıçarslan hakkında ise ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi. 16 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, “kullanmak için yasaklı madde bulundurmak veya kullanılmasını kolaylaştırmak” suçlamasıyla 16 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildi. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması amacıyla 16 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi. SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Yetkililer, toplum yapısı ve genel ahlakın korunması amacıyla yürütülen soruşturmanın titizlikle devam ettiğini belirtti. Hande Erçel’in de aralarında bulunduğu şüphelilerle ilgili adli süreç sürerken, yeni gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar derinleşiyor! Nur Köşker’in ablasından şok açıklamalar Haber

Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar derinleşiyor! Nur Köşker’in ablasından şok açıklamalar

HaberTürk’ün eski Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un yasaklı madde soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından, eski spiker Nur Köşker tarafından dile getirilen taciz iddiaları gündemi sarsmaya devam ediyor. Bu kez Köşker’in ablası Yasemin Köşker, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla iddiaları daha da derinleştirdi. “MESAJLARIN VE MOBBİNGİN BİREBİR ŞAHİDİYİM” Ablasının açıklamasında, Nur Köşker’e gönderilen mesajlar ve maruz kaldığı psikolojik baskının birebir tanığı olduğu vurgulandı. Köşker şu ifadeleri kullandı: “Yaşananların, Nur’a atılan mesajların ve uygulanan mobbingin birebir şahidiyim.” Köşker, kardeşinin ahlaka aykırı söylem ve davranışlara boyun eğmediği için hem kanaldan hem de sevdiği meslekten uzaklaştırıldığını belirtti. “GECE YARISI SPİKERE ‘ATEŞ EDİYORSUN’ MESAJI ATILAMAZ” Taciz iddialarının odak noktalarından biri olan mesajlar hakkında abla Köşker oldukça sert konuştu: “Hiçbir genel yayın yönetmeni, gecenin bir yarısında yayında olan spikere ‘Ateş ediyorsun’ mesajı atamaz.” Bu sözler, Ersoy’un yönetici pozisyonunu kötüye kullandığı iddialarını güçlendirdi. “YEMEĞE ÇIKMADI DİYE İŞİNDEN EDİLEMEZ” Yasemin Köşker, açıklamalarında bir diğer iddiayı daha gündeme taşıdı: “Kaynağı belirsiz mal varlığının gücüyle, evli ve çocuklu ‘amcalar’ programın sunucusunu kendisiyle yemeğe çıkmadığı için işinden edemez. Üstelik taksiyle gelmesi ısrarla istenmiş… Neden acaba?” Bu ifadeler taciz ve mobbing iddialarının sistematik olduğuna işaret etti. NUR KÖŞKER: “EN SON ÜLKEYİ TERK ETMEK ZORUNDA KALDIM” Mehmet Akif Ersoy’un tutuklanmasının ardından eski spiker Nur Köşker yaptığı açıklamalarda, sürecin yıllar boyunca devam eden bir taciz zincirinden oluştuğunu söylemişti. Köşker'in iddiaları arasında Asansör önünde fiziksel taciz girişimi, “LED’in önüne geç, bacaklarını göreyim” içerikli mesajlar, “Seni ekrandan alırım” şeklindeki tehditler, Kariyerinin zirvesindeyken istifa etmek zorunda bırakılması gibi çarpıcı detaylar bulunuyor. Köşker, yaşadıkları nedeniyle bir süre işsiz kaldığını ve sonunda ülkeyi terk ettiğini açıklamıştı. YASAKLI MADDE SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 8 kişi hakkında yasaklı madde kullanmak, bulundurmak ve kullanımına imkân sağlamak suçlamalarıyla işlem yapıldı. Mehmet Akif Ersoy ile birlikte dört kişi tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.